lasten liikuntapalvelut

Lasten liikuntapalvelut

KOULULAISTEN UINTIKERHOT alkavat Tervakosken uimahallilla

Osoite: Tervajoentie 4, Tervakoski

Keskiviikkoisin alkaa 5.9.2018      klo 15:00-16:00 Uintikerho, uimataitoisille yli 7v.
Torstaisin alkaa 6.9.2018              klo 14:00-15:00 Uintikerho uimataidottomille yli 7v.

Uintikerhomaksu: 50,50€/syksy

Keskiviikon uintikerho klo 15:00-16:00 on tarkoitettu yli 7-vuotiaille uimataitoisille (25m päin & selin isossa altaassa). Kerhossa uidaan pääsääntöisesti isossa altaassa ja lasten allasta käytetään myös uintiharjoittelun tukena. Uintikerhossa harjoitellaan monipuolisesti vesitaitoja, kehitetään uintitekniikoita ja leikitään.

Torstain uintikerho klo 14:00-15:00 on tarkoitettu yli 7-vuotiaille uimataidottomille, mutta kuitenkin veden kanssa sinut oleville lapsille. Kerhossa harjoitellaan monipuolisesti uimataidon pohjataitoja: kellunnat, liu’ut, sukeltaminen. Ryhmästä taitotasosta riippuen edetään alkeisuintitekniikoiden kautta uintitekniikoiden harjoitteluun. Lisäksi leikitään ja nautitaan vedestä elementtinä.

Poikkeuspäivistä ja tauoista tiedotetaan ilmoittautuneita, kun nähdään miten saadaan ryhmiä kokoon. Taukojen osalta noudatetaan pääsääntöisesti koulujen loma-aikoja.
Ryhmiin on ilmoittautuminen: Uintikerhoihin ilmoittaudutaan 24.8.2018 mennessä: uimahalli@janakkala.fi
Ilmoittautumisesta saa vahvistuksena vastauksen sähköpostiin. Ryhmien toteutumisesta tiedotetaan 29.8.2018 mennessä.

Lisätietoja ryhmistä voi kysyä uimahallinhoitaja Nellinoora Naaranojalta: nellinoora.naaranoja@janakkala.fi

 

UIMAKOULUT Tervakosken uimahallilla

Osoite: Tervajoentie 4, Tervakoski

Liikuntapalvelut järjestää syksyllä 2018 10krt -kurssi kokonaisuuden uimataitoisille.

Tutustu uimakouluun täältä: syksyn uimakoulut_2018

 

AVOIN LIIKUNTASALI alkaa Tervakosken alakoululla 3.9.2018

Osoite: Kettukalliontie 2, 12400 Tervakoski
MAANANTAISIN klo 16:00-17:00 3.9.-10.12.2018 (ei syyslomaviikolla vko 42)
Avoin liikuntasali on omatoiminen ja maksuton liikuntapaikka alle 12- vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Avoin liikuntasali on lapsiperheille mahdollisuus liikkua ja kokeille erilaisia liikuntalajeja ja -välineitä yhdessä. Lapsi voi tulla avoimeen liikuntasaliin liikkumaan myös oman kumminsa tai vaikkapa isovanhempien kanssa. Mukana voi olla myös nuorempia sisaruksia vanhempiensa kanssa.

Avoimessa liikuntasalissa lapsilla on mahdollisuus liikkua, leikkiä ja temmeltää yhdessä oman aikuisen ja toisten lasten kanssa hyödyntäen erilaisia salissa olevia liikuntavälineitä. Paikalla on liikunnanohjaaja, joka antaa välineitä, vinkkejä ja valvoo toimintaa, mutta lapsen tulee ehdottomasti olla oman aikuisen/ vanhemman valvonnassa. Liikuntasaliin voi tulla suoraan ilman ennakkovarausta tai ilmoittautumista.
Lisätietoja 13.8.2018 alkaen: liikunnanohjaaja Annika Kallio, annika.kallio@janakkala.fi

 

LASTEN ERITYISLIIKUNTARYHMÄT

Kerhot eivät ole syksyllä 2018 käynnistyneet vähäisen ilmoittautumismäärän vuoksi Kiipulassa tiistaisin ja Turengin liikuntahallilla torstaisin. Erityisliikunnanohjaaja Päivi Pirnekseltä voi tiedustella kerhoista. Mikäli ilmoittautuneita saadaan lisää, on Turengin ryhmän käynnistäminen kaudella 2018-2019 mahdollista.

Kerhot on tarkoitettu lapsille, joilla on vamman, sairauden tai muun toimintakyvyn heikentymisen tai sosiaalisen tilanteen vuoksi vaikea osallistua yleisesti tarjolla olevaan liikuntaan. Jos lapsi tarvitsee arjessa henkilökohtaista  avustajaa, tulee avustajan olla mukana kerhossa.

Erityisliikuntaa Kiipulassa

Erityisliikuntaa Turengissa