Talviuinti

Liinalammen avantouintipaikka

Liinalammintie 3, Turenki

Laiturilla on lämpömatto ja avantoon johtaa lämmitetyt portaat. Uimarannan pukuhuoneet ovat käytössä rannekkeella, joka on henkilökohtainen, eikä sitä saa luovuttaa eteenpäin. Rannekkeen saa lunastettua Palvelutoimisto Lyylistä kunnantalolta.

 

Avantouintikausi 14.09.2020-31.5.2021

  • Avantouintikausi on yleensä alkanut 15.10. ja päättynyt 31.05. Tällä kaudella 2020-21 avantouintikautta on päätetty aikaistaa ja kausi alkaa 14.09. Pukukoppeihin pääsee henkilökohtaisella rannekkeella ilman pin-koodia.
  • Avantouintimaksu 2020-2021 on á 20,00€ (sis. alv 10%) ja uusista rannekkeista peritään panttimaksu á 17,00€ (alv 0).
  • Maksu suoritetaan Palvelutoimisto Lyyliin kunnantalolle (aukioloajat löytyvät tämän sivun alalaidasta)

Ranneke sisältää kulkuoikeuden Liinalammen pukutiloihin ja on voimassa avantouintikauden 14.09.2020-31.05.2021. Pantin saa takaisin, jos asiakas palauttaa rannekkeen ehjänä ja käyttökelpoisena viimeistään 6kk käyttöoikeuden päättymisen jälkeen. Eli ranneketta ei ole tarpeen palauttaa, mikäli avantouintia jatkaa seuraavalla kaudella. Ennen seuraavaa kautta rannekkeelle aktivoidaan kausimaksun kautta kulkuoikeus. HUOM. laskutus seuraavasta kaudesta lähtee automaattisesti syksyisin, jos ranneketta ei ole palautetta.

HUOM. Avantouintirannekkeiden päivityksessä ilmenneet tekniset ongelmat on saatu korjattua ja uudet avaimet on päivitetty. Lyylistä voi hakea taas rannekkeita.

Avantouintikauden ulkopuolella pukuhuoneiden ovet on ohjelmoitu auki tiettyyn kellonaikaan uimakauden ajaksi. Kellonajoista löytyy tietoa TÄÄLTÄ

Koronavirus epidemian vaikutus

Liinalammin pukuhuonetiloissa tulee noudattaa yleistä koronaohjeistusta ja huolehtia käsihygieniasta ja turvaetäisyyksistä. Kasvomaskin käyttöä pukutiloissa suositellaan.

Tervakosken Suruttoman avantouintipaikka

Alasjärventie, Tervakoski

Tervakoskella Suruton ry:n ylläpitää avantouintipaikkaa ja saunaa.

Koneellisesti aukipidetty ja valaistu avanto, lämmin pukutila ja suihku. Avannon käyttö kausimaksulla. Saunassa on lauantaisin naisten ja miesten saunavuorot, joihin ilmoittaudutaan ennakkoon.