Elixir – liikuntavinkit

Janakkalan kunta jatkaa kuntalaisten innostamista liikkumaan liikuntavinkkivideoiden avulla. Janakkalan liikuntapaikkoja ja leikkipuistoja hyödyntävät Oma liikunta –digipalvelu ja Liikettä lisää Hämeenlinnan seutuun videosarjat saavat seurakseen Elixir TV:n tuottamia hyvinvointi- ja liikuntaneuvontavideoita.

Elixirin kanssa sovitun yhteistyön myötä Janakkala julkaisee omissa digikanavissaan videomuotoista liikuntaneuvontaa, yhteensä yli 100 erilaista videota.

Eri kuntien, kuten mm. naapurikuntien Hattulan ja Riihimäen sekä Ylitornion, Myrskylän ja Alajärven yhteisenä tuotantona tehdyissä neuvontavideoissa esiintyvät omien lajiensa tunnetut huiput, kuten olympiavoittajat Sami Jauhojärvi ja Lasse Viren sekä kilpauimari Matti Mattsson ja valmentaja Jukka Jalonen.

Myös Janakkalassa kuvataan kuluvan vuoden aikana Janakkalan omaa aineistoa kuntalaisten liikunta- ja hyvinvointineuvonnan palveluiksi sekä kaksi jaksoa Elixir TV-sarjaa.

Janakkalan erityisteemana tv-jaksoissa, joista ensimmäinen kuvattiin helmikuun lopussa, on henkinen hyvinvointi. Kuvauksissa esiintyvät TV-juontajat Heidi Sohlberg ja Lotta Merenmies. Katso jakso »

Liikuntavinkkivideot löytyvät myös Janakkalan Youtube-kanavalla.