Kunnan katujen, kevyen liikenteen väylien ja yleisten alueiden vikailmoitukset

Kuntalaiset huomaavat parhaiten, missä kunnossa kunnan ylläpitämät kadut ja tiet, kevyen liikenteen väylät sekä yleiset alueet ovat.

Tällä sivulla voit ilmoittaa kunnan ylläpitämien katujen, teiden, kevyen liikenteen väylien ja yleisten alueiden (puistot, liikuntapaikat, muut ulkoalueet) kunnossapidon puutteista /ongelmista / vioista. Kunnan vastuulla ovat asemakaava-alueiden kadut ja viheralueet.

ELY-keskuksen liikenneväylien vikailmoitukset tulee suunnata suoraan Tienkäyttäjän linjalle numeroon: 0200 2100 (Muun muassa: Vt 3 eli moottoritie Helsinki-Tampere, mt 130 eli Helsingintie, Turengissa mm. Turengintie, Lammintie, Harvialantie, Hausjärventie ja Leppäkoskentie ja Tervakoskella esim. Tervakoskentie, Vähikkäläntie, Kirkkotie ja Ryttyläntie).

Kunnan katujen, kevyen liikenteen väylien ja yleisten alueiden vikailmoitukset

Ilmoita katujen, kevyen liikenteen väylien ja yleisten alueiden (puistot, liikuntapaikat ja muut ulkoalueet) kunnossapidon puutteet (mm. kuopat tiessä, hiekoitus- ja aurausongelmat) tällä lomakkeella suoraan kunnossapidon yksikköön.
  • Jos ilmoitat nimesi ja yhteystietosi, voimme ottaa sinuun tarvittaessa yhteyttä lisätietojen saamiseksi, muutoin palautteisiin ei vastata henkilökohtaisesti.