Vuokrattavia kulttuuritiloja

Keltainen talo

Keltaista taloa Janakkalan Laurinmäellä voi tiedustella vuokralle torpparimuseon ja kulttuurikahvilan aukioloaikojen ulkopuolella, pois lukien 9.12.2018 – 2.3.2019, jolloin talo on kokonaan talvitauolla. Tila sopii hyvin esim. kokouksien, kurssien ja muiden pienimuotoisten tilaisuuksien järjestämiseen. Vuokra on 20€/h, 180€/vuorokausi. Avaimet saa noutaa sovittuna aikana Kunnantalolta jonne ne myös palautetaan. Tilan tulee olla tilaisuuden jälkeen siinä kunnossa missä se vastaanotettiin, siivous tehty ja pöydät ja tuolit siirretty paikoilleen. Mahdolliset tarjoilut tässä tilassa järjestää kulttuurikahvila PSL, tiedustelut 040 511 3241.

Hakoistentie 373, 14240 Janakkala

Varaustiedustelut mielellään sähköpostitse
Kulttuurituottaja Anna-Milla Vainio
anna-milla.vainio@janakkala.fi
(03) 680 1280

 

Tervakosken Seuratalo ja Kino Tervakoski -elokuvateatteri

Etsitkö juhliisi tiloja? Järjestätkö näyttelyä?

Rakennusneuvos Heimo Kautosen suunnittelema Tervakosken Seuratalo on rakennettu 1960-luvun taitteessa korvaamaan jo 1886 samalle paikalle rakennetun talon. Talo on peruskorjattu 1992-93. Seuratalo soveltuu erilaisten juhlien, näyttelyiden, kokousten ja koulutustilaisuuksien sekä teatteri- ja konserttiesitysten pitopaikaksi. Talon seinillä on pysyvä taidenäyttely (Tervakosken Taiderenkaan taidekokoelma).

Juhlasaliin mahtuu 300 istumapaikkaa ja salissa on 7,5 m x 13,5 m -kokoinen näyttämö. Juhlasalissa on flyygeli.

Juhlasaliin on yhdistettävissä tai erikseen käytettävissä kahvio, jossa on istumapaikkoja n. 80 hengelle. Kahvioon liittyvässä keittiössä voi valmistaa ruokaa pienille ryhmille, jakelukeittiöksi se riittää isoillekin ryhmille. Keittiössä on ruokailu- ja kahviastiasto n. 250 hengelle. Keittiötä hallinnoi kunnan ateria- ja puhtauspalvelut. Keittiötiloja vuokrataan ulkopuolisille pääasiassa siten, että ateria- ja puhtauspalvelujen henkilökuntaan kuuluva on mukana keittiötyössä. Työstä laskutetaan henkilökunnan palkkakulut.

Vintageasussaan säilytetty, vuonna 2012 digitalisoitu, 256-paikkainen elokuvateatteri, Kino Tervakoski, soveltuu elokuvanäytösten lisäksi myös luentojen ja kokousten sekä pienimuotoisten esitysten pitämiseen.

Seuranaukio 3, 12400 Tervakoski

Seuratalon varaustilanteen näet Timmi-kalenterista.

Tervakosken Seuratalon hinnasto

Tästä voit täyttää yhteydenottopyyntölomakkeen tai voit liittyä Seuratalon vakiovuorojen postituslistaan

Vuokraajan tulee tutustua etukäteen Seuratalon pelastussuunnitelmaan: https://pelsu.fi/seuranaukio/. Vuokraaja tai varauksen vastuuhenkilö kuittaa pelastussuunnitelman luetuksi sähköisessä pelastussuunnitelmassa.

Varataksesi Seuratalon tiloja ota yhteyttä Nuorten työpajaan maanantaisin klo 10-13

kino@janakkala.fi

p. 050 408 0136

 

Pääkirjaston aula ja näyttelytila

Janakkalan pääkirjaston valoisa aula galleriaseinineen ja flyygeleineen tarjoaa hienot puitteet niin näyttelyiden, konserttien kuin luentojen järjestämiseen.

Sähköisessä kalenterissa voit tarkistaa näyttelytilan varaustilanteen: Timmi-kalenteri
Linkistä pääset selaamaan tilojen varaustilannetta. Kalenterin kuvasta pääsee valitsemaan ajankohdan. Kalenterissa voi vain katsella varaustilannetta, varauksia ei voi itse tehdä:

Tehdäksesi varauksen ota yhteyttä ma, ti, to, pe klo 9-15 tai sähköpostilla:

Matti Karvinen, Kirjastotoimenjohtaja
Puh. (03) 680 1274

Ulla Kapanen, Kirjastovirkailija
Puh. (03) 680 1840
(050) 594 0604

Sähköposti: etunimi.sukunimi@janakkala.fi

Koulutie 2 A, 14200 Turenki