Hakeminen

Asunnon hakeminen

Hakeminen, hakemusten käsittely ja asukasvalinnat

Löydät talojemme perustiedot asuntoluettelosta. Kun olet täyttänyt asuntohakemuksen ja toimittanut tarvittavat liitteet, voimme ottaa hakemuksenne käsittelyyn. Vuokra-asunnoistamme suurin osa on rahoitettu valtion arava- tai korkotukilainoilla ja tämä rahoitusmuoto määrittelee myös asukasvalintaamme. Tarkemmin säädöksiin voit tutustua http://www.ara.fi/fi-FI

Asunnon tarve arvioidaan tapauskohtaisesti ja suurimmassa tarpeessa olevat ruokakunnat asetetaan etusijalle. Otamme aina huomioon hakijan tulot ja varallisuuden sekä nykyisen asuntotilanteen. Janakkalan Asunnot Oy tarkistaa tämän lisäksi myös kaikkien hakijoiden luottotiedot. Hakijoita on aina runsaasti enemmän kuin vapautuvia asuntoja – kannattaa siis perustella asunnontarve huolellisesti ja pitää itse hakemuksen tiedot ajan tasalla. Voit ottaa lemmikkisi mukaan ja erikseen sovittaessa useammankin.

Täytä ensin asuntohakemus ja toimita siihen tarvittavat liitteet asuntotoimistoon joko sähköisesti, perinteisellä postilla tai paikan päälle tuoden.

HUOM! Lomakkeen lähetä-käskyn tulisi avata koneen sähköpostiohjelma ja liittää lomake automaattisesti sähköpostin liitteeksi. Jotkin sähköpostiohjelmat kuitenkin estävät tämän toiminnon. Tällöin voit tallentaa täydennetyn lomakkeen omalle koneellesi tulostamisen kautta pdf-lomakkeena, ja lisätä lomakkeen itse sähköpostin liitteeksi. Lähetä lomake osoitteeseen jas.info (at) janakkala.fi

Puutteellisia hakemuksia emme valitettavasti voi käsitellä.

Kaikki asuntohakemukset tulee tehdä kirjallisesti. Hakemuksen liitteineen voit toimittaa joko sähköpostilla tai paperilla:
Janakkalan Asunnot Oy
Harvialantie 7 B14200 Turenki
email: jas.info (at) janakkala.fi
puh. asuntohakemukset (03) 680 1241

 

Hakemuksen voimassaolo, uusiminen ja päivittäminen

Hakemus on voimassa kuusi kuukautta jättöpäivästä. Hakemuksen vanhenemisesta ei ilmoiteta hakijalle erikseen. Hakijan tulee itse huolehtia hakemuksen uusimisesta tai tietojen päivittämisestä, jos olosuhteet muuttuvat. Muista toimittaa myös uusi vahvistettu verotuspäätös sen valmistuttua.

Vanhenevan hakemuksen voi uusia myös puhelimitse tai sähköpostitse (yhteystiedot yllä).