Yhteiskäyttöauto

Janakkalan kunnan käyttöön tulee kokeiluna loppuvuodeksi 2019 yhteiskäyttöauto. Auto, Toyota Corolla Touring Sport Hybrid, on arkisin kunnan työntekijöiden työajossa mutta iltaisin ja viikonloppuisin kuntalaisten käytössä.

Auton vuokraajaksi rekisteröidytään etukäteen Hertzin Car Sharing –palvelussa. Rekisteröityessä pyydetään ajokortti- ja maksukorttitiedot. Käyttäjäksi hyväksymisen jälkeen ( 1-3 vrk) auton voi varata joko netissä tai mobiilisovelluksella. Jos tarvetta ilmenee, myös puhelinvaraus voi olla mahdollinen.

Auto on kuntalaisten käytettävissä arkisin klo 17 – 7.30 sekä viikonloppuisin.

Auton ovi avataan tekstiviestillä tai mobiilisovelluksen avauspainikkeella varauksen ollessa aktiivinen. Auton asemapaikka, mistä se noudetaan ja minne palautetaan, on kunnantalon yläparkkipaikalla osoitteessa Juttilantie 1, Turenki.

Yhteiskäyttöauto on varattavissa 28.8 ja  käytettävissä 9.9.2019 alkaen.

Hinnasto

Auton käyttö maksaa 10€/h, 49€/päivä, 79€/viikonloppu + 0,15 € kilometri. Hinta sisältää bensat.
Auto tankataan siitä löytyvällä tankkauskortilla, kun polttoainetta on jäljellä neljännes.

Tuntihinta 10 €
Vuorokausihinta 49 €
Viikonloppuhinta
(perjantai klo 16.00 – maanantai klo 9.00)
79 €
Kilometrihinta
(sisältää polttoaineen)
0,15 €/ km

 

Rekisteröidy nyt ja saat 2 tuntia ilmaista ajoaikaa

Rekisteröidy ja saat ensimmäiseen varaukseesi kaksi ilmaista tuntia ja 100 km. Edun kokonaisarvo on 39 €. Toimi näin: Aloita rekisteröityminen.

Ensimmäisessä vaiheessa ”Sopimustyyppi ja alennukset” klikkaa kohtaa ”Minulla on alennuskoodi”. Syötä kenttään koodi: PROMO-HCS2

Ehdot: Kampanja voimassa vain uusiin Hertz Car Sharing hakemuksiin. Myös kotitalouden muutkin jäsenet voivat hyödyntää etua omissa hakemuksissaan. Alennus 39€ / vuokraus. Etu hyödynnettävä ensimmäisessä varauksessa, vaikka varauksen loppusumma olisi alle 39 €. Etu on hyödynnettävissä kerran käyttäjää kohden.

Varaukset: www.hertzcarsharing.fi

Mikäli sinulla on kysyttävää palveluun liittyen tai haluat antaa palautetta, ota rohkeasti yhteyttä.
Car Sharing – asiakastuki palvelee 24h
puh. 020 555 2555,
sähköposti carsharing@hertz.fi