Kotiäänestys

Ilmoittaudu kotiäänestykseen 1.6. klo 16 mennessä.

Kotiäänestykseen voi ilmoittaa tai ilmoittautua henkilö, jonka kyky liikkua tai toimia on rajoittunut,
niin ettei hän pääse äänestys- tai ennakkoäänestyspaikkaan ilman kohtuuttomia vaikeuksia. Kotiäänestyksen yhteydessä voi äänestää myös kotiäänestykseen oikeutetun kanssa samassa taloudessa asuva omaishoitaja. Kotiäänestys tapahtuu ennakkoäänestysaikana äänestäjälle erikseen ilmoitettuna tarkempana aikana.

Kotiäänestäjän on oma-aloitteisesti ilmoitettava kotiäänestystä tilattaessa, onko henkilö tartuntatautilääkärin määräämässä koronakaranteenissa. Koronakaranteenissa oleva voi äänestää kotona erityisjärjestelyin. Tartuntatautilääkärin määräämässä koronaeristyksessä oleva henkilö ei saa pyytää kotiäänestystä ilman tartuntatautilääkärin lupaa.

Kotiäänestykseen ilmoittaudutaan keskusvaalilautakunnalle viimeistään ti 1.6.2021 klo 16 mennessä, joko puhelimitse 050 573 4038 tai kirjallisesti osoitteeseen Janakkalan kunnan keskusvaalilautakunta, Juttilantie 1, 14200 Turenki. Kotiäänestys toimitetaan ennakkoäänestysaikana ennalta ilmoitettuna ajankohtana. Lisätietoja kotiäänestyksestä saa keskusvaalilautakunnan sihteeriltä.