Ehdota Janakkala-stipendin saajaa

Janakkalan valtuusto päätti 150-vuotisjuhlakokouksessaan 2016 perustaa Janakkala-stipendin tällaisin saatesanoin:

”Janakkalan kunta haluaa tukea nuoria janakkalalaisia, jotka omilla toimillaan tavoittelevat hyvinvointia, perustamalla vuosittain jaettavan Janakkala-stipendin. Stipendi jaetaan janakkalalaiselle 18–30 -vuotiaalle nuorelle, joka on menestynyt urheilussa, kulttuurissa, taiteessa tai tieteessä. Stipendin alkupääoma on 10 000 euroa ja stipendi voidaan jakaa useammalle henkilölle. Kunta voi myös vastaanottaa lahjoituksia stipendiä varten.”

Valmistelutyöryhmä esittää pysyväksi stipendityöryhmäksi valtuuston puheenjohtajistoa

Stipendin myöntämistä varten valtuuston puheenjohtajistosta + kunnanjohtajasta sekä talous- ja hallintojohtajasta koostuva työryhmä pyytää kuntalaisilta ehdotuksia stipendien saajiksi.

Työryhmä voi kuitenkin halutessaan myöntää stipendin myös sellaiselle saajalle, jota kuntalaiset eivät ole ehdottaneet. Stipendi voidaan myöntää enintään kahdelle saajalle kerrallaan. Stipendin suuruudesta päättää kunnanhallitus työryhmän esityksestä.

Nyt voit siis ehdottaa stipendin saajaksi urheilussa, kulttuurissa, taiteessa tai tieteessä ansioitunutta nuorta 11.3. saakka.

Janakkala stipendi

Ehdota Janakkala-stipendin saajaa
  • Halutessasi, voit esittää myös nimettömänä
  • Halutessasi voit ilmoittaa sähköpostisi
  • Halutessasi voit ilmoittaa puhelinnumerosi

Stipendi jaetaan valtuuston kokouksessa 9.4.2018.