Uuden urheilukentän suunnittelu on käynnistynyt

Janakkalan kunnan infra-rakennuttamisen puolelle on varattu kuluvalle vuodelle 40.000 € uuden urheilukentän suunnitteluun. Suunnittelutyö on käynnistynyt kesäkuussa.

Syksyn aikana valmistuu yleissuunnitelma ja kustannusarvio uuden urheilukentän rakentamisesta Hakamäen alueelle ja samalla laaditaan kustannuslaskelma Liinalammen nykyisen urheilukentän peruskorjauksesta kilpailukuntoiseksi ja varustamisesta kilpailujen edellyttämälle varustetasolle.

Hakamäen alueen suunnittelussa kiinnitetään huomioita myös nykyiseen kuntopolku-/latuverkostoon ja sen kehittämiseen. Uusi urheilukenttä huoltorakennuksineen suunnitellaan palvelemaan ympärivuotista käyttöä ja monipuolistamaan kuntalaisten liikuntamahdollisuuksia tehokkaassa käytössä olevalla ulkoilualueella.

Suunnittelusta vastaa Kuntapron kilpailuttama puitesopimusyritys WSP Finland. Projektin työryhmään kuuluu kunnasta tekninen johtaja Jukka Vahila, kiinteistöpäällikkö Juha Härkönen, liikuntapäällikkö Inkeri Jortikka, infran puolelta Kai Ruohola. Käyttäjä näkökulmaa tuovat Jari Kataja (Jana) ja Suomen urheiluliiton kilpailupäällikkö Mika Muukka.