Liikekiinteistö Turengin keskustassa.

Turengin toimitilamarkkinoilla on vipinää

Hämeenmaan ja Osuuspankin uutinen uuden toimitilan rakentamisesta Turengin keskustaan synnytti  vipinää toimitilamarkkinoille eikä taajamassa juurikaan ole enää tyh​jiä liikehuoneistoja. Useimpiin vapailla markkinoilla olleisiin toimitiloihin on löytynyt vuokralainen purettavan Osuuspankin liikekiinteistön yrittäjistä.

– Turengin keskusta kehittyy nyt vauhdilla ​ja volyymilla, sanoo elinvoimapäällikkö Ismo Holstila. ​

–  Merkittävien palveluyritysten uudisrakentaminen ja vanhojen rakennusten purkaminen luo tarpeita myös ympäristöönsä. Erikoisliikkeiden on hakeuduttava uusiin tiloihin nopeassa aikataulussa, Holstila jatkaa.

Kunnan tytäryhtiö Janakkalan Teollisuusalueet Oy kartoitti viime keväänä, olisiko Turenkiin perustettavalle yhteistoimistolle löytynyt käyttäjiä. Kiinnostus oli sen verran vähäistä, ettei toimistoa ryhdytty perustamaan ja nyt kyseisiin tiloihin muuttaa Turengin Apteekki.

Tarjonta ja tarpeet liittyen toimitiloihin elävät jatkuvasti ja muuttuvat nopeasti. Vaikka sopivia toimitiloja olisi vapaana, voin niiden löytäminen joskus olla vaikeaa. Tähän yhtenä ratkaisuna Janakkalan kunnalla on tarjota sekä toimitilaa tarjoajille että sellaista etsiville toimitilapörssi. Nettipalvelussa voi maksutta ilmoittaa tarjolla olevasta toimitilasta sekä etsiä sellaista.

Toimitilaporssiin.