Turengin kuntosali on avattu kaikille käyttäjille, Tervakosken kuntosali avautuu 29.6.

Kanta-Häme on siirtynyt leviämisvaiheesta kiihtymisvaiheeseen 16.6. alkaen ja kunnan kuntosalit päästään avaamaan myös yli 20-vuotiaille. Kuntosalien saunat ovat vielä toistaiseksi suljettu.

Turengin liikuntahallin kuntosali on avattu kaikille käyttäjille

Kuntosali on avoinna normaalisti klo 5.00-22.00 maanantaista perjantaihin. Viikonloppuisin salille ei pystytä järjestämään siivousta ja siksi se on toistaiseksi kiinni. Tämä huomioidaan myöhemmin salikorttien hyvityksissä.

Voimassa on edelleen hygieniarajoitukset ja 10 hengen maksimimäärä tiloissa, näin pystytään varmistamaan turvavälit. Rajoituksista ja ohjeista kerrotaan kuntosalilla sekä liikuntapalveluiden nettisivuilla.

Maksimitreeniaika yhdellä treenaajalla on 1,5 h sisältäen myös pukutilojen käytön. Varmistamme näin, että mahdollisimman moni pääsisi treenaamaan. Suositeltavaa on, että pukutiloja ei käytettäisi, vaan salille tultaisiin treenivaatteet päällä.
Lisätietoja Turengin kuntosalista ohjeista ja maksuista.

Delfort Areenan uusi kuntosali avataan 29.6.

Tervakosken liikuntahallin uusi kuntosali avautuu 29.6. kaikille ikäryhmille 15-vuotiaasta alkaen. Kuntosali on avoinna maanantaista perjantaihin klo 05.00-22.00. Myös Tervakosken kuntosali on viikonloppuisin toistaiseksi kiinni, koska kuntosalille ei pystytä silloin järjestämään siivousta. Tämä huomioidaan myöhemmin salikorttien hyvityksissä.

Kuntosalin kulkuoikeuden voi päivittää olemassa olevalle kulkulätkälle tai jos sellaista ei ole, sen voi hankkia 17 €:n panttimaksua vastaan. Delfort Areenalla on 29.6 ja 30.6. klo 12.00-19.00 sekä 1.7. ja 2.7. klo 8.00-15.00 mahdollisuus päivittää kulkulätkä ja saada saliopastusta paikan päällä.

Delfort Areenan kuntosali sijaitsee liikuntahallin 2.kerroksessa.
Lisätietoja Tervakosken kuntosalista, ohjeista ja maksuista.