Ruoka-avun jako jatkossa sekä Turengissa ja Tervakoskella seurakuntakeskuksessa

Turengin ruokajako siirtyy seurakuntakeskukseen 1.6. alkaen. Jaot 25.5. ja 28.5. ovat vielä Ojatuvalla ja kellonajat pysyvät ennallaan. 

Kauppojen lahjoittamaa ylijäämäruokaa on saatavilla Turengissa tiistaisin ja perjantaisin klo 10-11 Turengin seurakuntakeskusessa. Ruokajako toteutetaan koronarajoitusten sallimissa pienryhmissä. Ruokajako toteutetaan siten, että parillisina viikkoina vuorot alkavat aakkosten alusta ja parittomina viikkoina vuorot alkavat aakkosten lopusta käänteisesti. Lisätiedot ryhmäjaoista paikan päällä ja Pia Markuslahdelta.

Tervakoskella ruokaa jaetaan keskiviikkoisin klo 10 seurakuntakeskuksen pihassa. 

Ruokaa jaetaan se määrä, mitä lahjoituksena on saatu. Korona-aikana ruoka jaetaan valmiina kasseina. Erityisruokavaliokasseja tehdään mahdollisuuksien mukaan. Niistä on aina sovittava diakoniatyöntekijän kanssa etukäteen.

Ruokajaossa on vahva maskisuositus. Muistathan aina 2 metrin turvavälin. Sairaana tai karanteenissa olevat eivät saa tulla ruokaa noutamaan.

Ruoka-apu on tarkoitettu kaikille sitä tarvitseville, henkilö- ja tulotietoja ei kysytä. Ruoka-avun jakelun järjestävät Janakkalan seurakunnan vapaaehtoiset.

Lisätietoja asiasta antaa Tervakoskella Lotta Törmänen, puh. 044 7656 982, lotta.tormanen@evl.fi ja Ojatuvalla Pia Markuslahti, puh. 044 7656 953, pia.markuslahti@evl.fi.

Maksuton EU-ruoka

Seurakunnasta on saatavilla maksutonta EU-ruokaa. Ruokaa voi noutaa kerran kuussa varaamalla etukäteen ajan diakoniatoimistoon Turenkiin tai Tervakoskelle. Ruokaa jaetaan perhekoko huomioiden ja hakijan henkilöllisyys tarkistetaan. Hakijaa pyydetään ottamaan oma kassi mukaan.

Turenki Päivi Harju, puh. 044 7656 984
Turenki, Ojatupa Pia Markuslahti puh. 044 7656 953
Tervakoski Lotta Törmänen puh. 044 7656 982
etunimi.sukunimi@evl.fi