Papurinosta Pajan myymäläkumppani Turenkiin

Hämeenlinnalainen muotoilualan yritys Papurino Oy on valittu Janakkalan kunnan kuntouttavaa työtoimintaa tarjoavan Pajan yhteistyökumppaniksi vastaamaan uudesta, Taimistotien entiseen palohalliin siirtyvästä myymälästä.

Papurino saa osan tilasta käyttöönsä omaan toimintaansa ja omien tuotteiden myyntiin ja sitoutuu samalla hoitamaan Pajan myymälän toiminnot, kuten tuotteiden myynnin, hyllytyksen ja rahaliikenteen. Yhteistyöllä Pajan ohjaajan työaika vapautuu varsinaiseen asiakkaiden ohjaustyöhön ja myymälän aukioloaikoja pystytään laajentamaan.

Papurino on kolmen yrittäjän, Anna Tuomelan, Olli Tuomelan ja Kaarlo Koivun muotoilutalo, joka suunnittelee ja valmistaa sisustustuotteita valikoiduista luonnonmateriaaleista, nykyaikaisia tekniikoita kuten laserleikkausta hyödyntäen. Yhtiö on tunnettu mm. vanerista leikatuista karttatauluista.

Tähän asti yritys on toiminut Tuomeloiden autotallissa Rengossa, mutta tilat alkavat käydä ahtaiksi.

–    Sekä nykyistä laajemmat tilat, että oma myymälä on ollut suunnitelmissamme, joten yhteistyö Pajan kanssa tuntui meille sopivalta, Olli Tuomela kertoo.

–    Tämä on meille hieno tilaisuus. Saamme kovasti kaipaamamme suuremman tuotantotilan, sekä bonuksena oman pienen myymälän.

Papurinon tavoitteena olisi saada myymälä avatuksi jo joulukuussa, sillä tuotevalikoimassa on suosittuja joulutuotteita.

www.papurino.com

Paupurinon ja Pajan yhteistyösopimus oli perusturvalautakunnan esityslistalla 7.11.2019

Kokouksen pöytäkirja julkaistaan täällä.