Latutilanne 18.1.2019

18.1.2019

Kauriinmaa-Lintuvuori ja Konttila-Kiipula reitit ajettu eilisen lumisateen jälkeen. Samoin yhdyslatu em. reittien välillä sekä pistoladut Moisioon, Myllyojalle ja Leppäkoskelle on ajettu eilisen lumisateen jälkeen. Leppäkosken peltolatu ajetaan illan aikana.

Tervakoskella Luulion valaistu reitti ajettu eilisen lumisateen jälkeen ja lisäksi peltolatu Tietynojassa ajettu eilisen lumisateen jälkeen.

 

Järvien jäät eivät ole vielä siinä kunnossa, että sinne voitaisiin tehdä koneella latuja. Järvilatuja ajetaan, kun jään laatu ja paksuus on riittävän hyvä.

 

11.1.2019

Kauriinmaa-Lintuvuori ja Konttila-Kiipula reitit hiihtokunnossa. Samoin yhdyslatu em. reittien välillä sekä pistoladut Moisioon, Myllyojalle ja Leppäkoskelle hiihtokunnossa.

Tervakoskella Luulion valaistu reitti hiihtokunnossa ja lisäksi peltolatu Tietynojassa hiihtokunnossa. Jäille ei vielä latuja, koska jään laatu ei ole vielä riittävän hyvä.

 

9.1.2019

Kauriinmaa-Lintuvuori ja Konttila-Kiipula reitit ajettu keskiviikko aamuna. Samoin yhdyslatu em. reittien välillä sekä pistoladut Moisioon, Myllyojalle ja Leppäkoskelle hiihtokunnossa.

 

7.1.2019

Konttila-Kiipula reitillä reitti tampattu, mutta turvallisten latu-urien tekeminen odottaa vielä lisää lunta. Tarinmaan suunnalla reitti on myös tampattu, mutta paikoitellen lunta vielä liian vähän ja latu-uria ei ole päästy tekemään. Hiihtäminen omalla vastuulla.