Koronarokotusten ajanvaraus on avattu yli 25-vuotiaille

Perusterveiden (muu väestö) koronarokotuksien ajanvarausoikeutta on laajennettu nyt myös 25-29-vuotiaille. Ajanvaraus on siis avoinna kaikille yli 25-vuotiaille sekä riskiryhmiin 1 & 2 kuuluville.

Tällä hetkellä kaikille ikäryhmille tarjotaan rokotesaatavuuden mukaan joko Comirnaty -rokotetta (Pfizer-BionTech) tai Modernaa. Rokotetta ei voi itse valita.

Juhannuksen jälkeen kaikki koronarokotukset keskitetään Turenkiin. Keskiviikolle 23.6. on kuitenkin vielä jonkin verran aikoja Tervakoskelle (tilanne 8.6.). Vapaita aikoja löytyy Turengista viikosta 26 alkaen.

Suosittelemme käyttämään sähköistä ajanvarausta. Lue tarkemmat ajanvarausohjeet www.koronarokotuksetkantahame.fi

Ensimmäisen rokotuksen yhteydessä annetaan tehosterokotteen aika 12 viikon päähän, joka on sitova. Ajanvarauksen tehdessäsi sitoudut siihen, että tulet tehosterokotteelle annettuna ajankohtana. Mikäli tehosterokotteen aika ei sinulle sovi, varaa myöhäisempi aika ensimmäiselle rokotteelle.

Maakunnan rokotussivustolta löytyy myös Usein kysyttyä kysymykset –osio, josta voi jo etukäteen löytää vastauksen mieltä askarruttavaan rokotuskysymykseen.

Huom! Sähköisen ajanvarauksen linkki ei toimi jos siirryt linkkiin mobiililaitteella Facebookin kautta, jonka sisäinen selain estää linkin avautumisen. Kopioi sähköisen ajanvarauspalvelun linkki ja avaa se uudessa selainikkunassa. Joissakin puhelimissa (esim iPhone) linkin pitkään painaminen mahdollistaa linkin avaamisen ohittaen Facebookin sisäisen selaimen.