Koronapassilla itsenäisyyspäivän konserttiin Janakkalassa

Huom! Kanta-Hämeen uusien koronarajoituksien vuoksi kysymme koronapassin kaikilta yli 16-vuotiailta korserttiin tulijoilta.

Janakkalan kunta tarjoaa itsenäisyyspäivän konsertin tangoprinssiltä ja – prinsessalta Pyhän Laurin kirkossa. Markku Uhlbäckin ja Anne Tanskasen konsertin alussa kunnanvaltuuston puheenjohtaja Marko Ahtiainen toivottaa hyvää itsenäisyyspäivää tervehdyksessään. Konsertin ohjelmassa kuullaan itsenäisyyspäivän tunnelmaa sota-ajasta ja isänmaallisista ajatuksista lempeisiin hengellisiin säveliin ja jo hiukan tulevan joulun tunnelmaankin.

Markku Uhlbäck on kuhmolaislähtöinen ja sittemmin kuopiolaistunut luokanopettaja-laulaja. Suuren kansan tietoisuuteen Markku ponnahti uudensuuntaisilla tangotulkinnoillaan Seinäjoen Tangomarkkinoilla 2016 ja 2017. Molemmilla kerroilla Markku sijoittui kilpailussa toiseksi eli hän on tangon tuplaprinssi. Ammatikseen Markku on laulanut jo 5,5 vuotta. Kirkoissa hän esiintyy paitsi jouluna niin myös läpi kalenterivuoden hengellisellä ja herkällä ohjelmistollaan halki maan. Lisäksi Markku on tuttu näky musiikkiteatterilavoilta.

Anne Tanskanen on syntyjään Pielisen rannoilta Juuasta, Pohjois-Karjalasta. Koulutukseltaan Anne on musiikin maisteri ja hän on toiminut pian 20 vuotta musiikin lehtorina ja laulunopettajana. Artistiuransa Anne aloitti vuonna 2007. Hän keikkailee ympäri Suomen oman bändinsä kanssa mutta esiintyy myös isojen orkestereiden (mm. big band) solistina, soolona säestäen itseään pianolla, sekä muissa kokoonpanoissa tarpeen mukaan joko laulaen tai pianolla säestäen. Anne on osallistunut mm. The Voice of Finland -kilpailuun vuonna 2017 ja Tangomarkkinoille vuosina 2007 (Tangoprinsessa) ja 2012 (finalisti).

Janakkalan seurakunta tarjoaa konserttipaikaksi Pyhän Laurin kirkon, joka mahdollistaa yleisön sijoittautumisen väljästi. Edelleen vallitsevan koronapandemian vuoksi toivomme jokaisen kävijän huolehtivan myös itse turvavälien säilymisestä, yskimään oikein ja suosittelemme vahvasti maskin tai visiirin käyttöä. Tulethan paikalle vain terveenä! Koronarajoitukset muuttuivat 2.12. Kanta-Hämeessä Aluehallintoviraston päätöksellä ja tästä syystä edellytämme konserttivierailta koronapassia. Alle 16-vuotialta passia ei kuitenkaan tarkisteta. Passit tarkistetaan ovella konserttiin saavuttaessa. Koronapassi voi olla ladattuna puhelimeen tai paperisena. Ohjeet koronapassin lataamisesta

Itsenäisyyspäivä Janakkalassa:

Klo 11 messu Pyhän Laurin kirkossa (Jumalanpalveluksissa ei kysytä koronapassia)
Kunniakäynnit klo 12 Tarinmaalla ja 13 Tervakoskella

Klo 15 Pyhän Laurin kirkossa (koronapassi vaaditaan kaikilta)
Itsenäisyyspäivän konsertissa Markku Uhlbäck & Anne Tanskanen
Maksuton
Hakoistentie 345, Janakkala