Ehdota Janakkala-stipendin saajaa

03Etsimme ehdokasta seuraavaksi Janakkala-stipendin saajaksi.

Ehdota meille urheilussa, kulttuurissa, taiteessa tai tieteessä ansioitunutta nuorta 14.3. mennessä.

Historian ensimmäisen Janakkala-stipendin sai soutaja Robert Ven, seuraavana vuonna muistettiin judoka Luukas Sahaa ja viime vuonna viulisti Linda Suolahtea.

Stipendin saajan valintaa valmistelee työryhmä, joka koostuu valtuuston puheenjohtajistosta, kunnanjohtajasta sekä talous- ja hallintojohtajasta. Työryhmä voi halutessaan esittää stipendin saajaksi myös sellaista henkilöä, jota kuntalaiset eivät ole ehdottaneet. Stipendi voidaan myöntää enintään kahdelle saajalle kerrallaan. Lopullisen valinnan stipendin saajasta tekee kunnanhallitus työryhmän esityksestä.

Stipendistä päätettiin Janakkalan valtuuston 150-vuotisjuhlakokouksessa vuonna 2016 saatesanoin:

”Janakkalan kunta haluaa tukea nuoria janakkalalaisia, jotka omilla toimillaan tavoittelevat hyvinvointia, perustamalla vuosittain jaettavan Janakkala-stipendin. Stipendi jaetaan janakkalalaiselle 18–30 -vuotiaalle nuorelle, joka on menestynyt urheilussa, kulttuurissa, taiteessa tai tieteessä. Stipendin alkupääoma on 10 000 euroa ja stipendi voidaan jakaa useammalle henkilölle. Kunta voi myös vastaanottaa lahjoituksia stipendiä varten.”

Stipendi jaetaan huhtikuun valtuuston kokouksessa.

Voit lähettää ehdotuksesi meille alla olevalla lomakkeella tai postitse: Janakkalan kunta, Kirjaamo, Juttilantie 1, 14200 Turenki. Kirjaa ehdotukseesi stipendin saajan nimi ja perustelut.

Janakkala stipendi 4

Ehdota Janakkala-stipendin saajaa
  • Halutessasi, voit esittää myös nimettömänä
  • Halutessasi voit ilmoittaa sähköpostisi
  • Halutessasi voit ilmoittaa puhelinnumerosi