Delfort Areena vapautuu kesällä liikuntakäyttöön rokotusten keskittämisen myötä

Janakkalan kunnan koronarokotukset keskitetään juhannuksen jälkeen Turengin liikuntahallille. Siihen saakka kuntalaisia rokotetaan sekä Turengissa että Tervakosken uudella liikuntahallilla Delfort Areenalla. Juhannukseen mennessä kaikki iäkkäimmät kuntalaiset ovat jo saaneet tehosterokotuksenkin.

Kokoontumis- ja harrastusrajoitusten helpottumisen myötä Janakkalassa on kova paine vapauttaa liikuntatiloja takaisin liikuntakäyttöön, varsinkin kun Tervakoskelle on sitä varten valmistunut täysin uudet tilat.
Rokotusten keskittäminen tehostaa entisestään myös rokotustiimin työskentelyä.

Rokotusmäärien lisääntyessä tehosterokotusten myötä, jo toukokuussa rokotusaikoja jaetaan paikkakunnittain ristiin. Osa turenkilaisista saa tehosterokoteajan Tervakoskelle, jotta rokotuspäivien kapasiteetti saadaan hyödynnettyä täysimääräisesti.

Liikuntahallit ovat sopineet rokotustoimintaan erinomaisesti, sillä terveysturvallisuussyistä tilojen on oltava väljät ja samanaikaisesti tehokkaiden tietoliikenneyhteyksien päässä.

Samoista syistä myös kuntavaalien äänestys on tällä kertaa sijoitettu molemmissa taajamissa liikuntahalleihin. Kuntavaalien ennakkoäänestys on 26.5. – 8.6.2021 ja varsinainen vaalipäivä 13.6.