Tarjouspyyntö kunnallistekniseen rakentamiseen ja kunnossapitoon tarvittavista työkoneista lisälaitteineen työkausina 2021 ja 2022

Janakkalan kunnan Tila- ja aluepalvelut pyytää tuntihintatarjoustanne kunnallistekniseen rakentamiseen ja kunnossapitoon tarvittavista työkoneista lisälaitteineen työkausina 2021 ja 2022. Konepalvelut mahdollisine lisälaitteineen tilataan tuntihinnoilla mm. äkillisiin korjaustöihin sekä pieniin investointihankkeisiin, joihin ei erikseen valita urakoitsijaa.

Tarjouspyyntö ei koske liikennealueiden ja piha-alueiden talvikunnossapidossa (aurauksessa) käytettäviä työkoneita eikä liikenneväylien lanaukseen tarvittavia työkoneita, jotka on kilpailutettu tai kilpailutetaan erikseen.

Urakoitsijan tarjoamien hintojen tulee olla voimassa myös Janakkalan Vesi liikelaitoksen tilaamissa kiireettömissä, normaalina työaikana tehtävissä töissä.

Tarjouspyyntöasiakirjat

Lue tarkemmat tiedot tarjouspyyntöasiakirjoista:

Tarjouspyyntö konetyöt (pdf)

LIITE 1 Tarjouslomake kone- ja kuljetuspalveluiden suorittamisesta (pdf)

LIITE 2 Konekohtainen tarjouslomake (pdf)

Liite 3 Kone- ja kuljetuspalveluiden hankinnan yleiset ehdot 2008 (pdf)

Tarjouksen jättäminen

Tarjous tulee toimittaa Janakkalan kuntaan 13.11.2020 klo 12.00 mennessä sähköpostilla osoitteeseen hankinnat.tilapalvelu@janakkala.fi tai vaihtoehtoisesti suljetussa kirjekuoressa osoitteeseen:

Janakkalan kunta
Tila- ja aluepalvelut
Anu Viitala
Juttilantie 1
14200 TURENKI

Kirjekuoreen tai sähköpostin aihekenttään merkintä ”Työkonetarjous”.

Tarjouskilpailuun liittyvät kysymykset

Tarjouskilpailuun liittyviä kysymyksiä ja lisätietopyyntöjä voi esittää sähköpostitse 2.11.2020 klo 12.00 saakka. Kysymykset tulee lähettää osoitteeseen hankinnat.tilapalvelu@janakkala.fi. Sähköpostin aihekenttään merkintä ”Lisätietopyyntö työkoneet”.

Lisätiedot ja vastaukset esitettyihin kysymyksiin julkaistaan tällä sivulla viimeistään 5.11.2020.