Tarjouspyyntö: Tievalaistuksen rakentaminen Myllynkulmantie ja Lakkimäentie

Janakkalan kunnan tila- ja aluepalvelu pyytää urakkatarjouksia Myllynkulmantien ja Lakkimäentien tievalaistuksen rakentamisesta kokonaisurakkana liitteenä olevien tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti.

Myllynkulmantie ja Lakkimäentie ovat yksityisteitä ja tieosuuksilla on tienhoitokunta. Uusittaville pylväille on haettu maanomistajan sijoitusluvat valmiiksi. Poistettavat valaisimet, pylväät ja uusittava amk johto jäävät urakoitsijan omaisuudeksi ja ne on poistettava ennen urakan valmistumista. Tilaaja tilaa ja maksaa 3×25 suuruisen sähköliittymän kohteeseen. Urakoitsijan on tutustuttava kohteeseen paikan päällä ennen tarjouksen jättämistä. Kohteen työt tulee olla valmiit 20.11.2020 mennessä.

Lataa koko tarjouspyyntö liitteineen:

Tarjouspyyntö tievalaistuksen rakentaminen Myllynkulmantie Lakkimäentie (zip)

Tarjouksen jättäminen

Tarjouksessa tulee esittää urakan kokonaishinta. Lisäksi tulee ilmoittaa yksikköhinnat käyttäen tarjouspyynnön liitteenä olevaa yksikköhintaluetteloa. Mahdollisissa työaikaisissa muutoksissa noudatetaan yksikköhintaluetteloa.

Tarjous tulee toimittaa sähköisesti maanantaihin 17.8.2020 klo 15.00 mennessä  sähköpostilla osoitteeseen hankinnat.tilapalvelu@janakkala.fi. Sähköpostin aihekenttään merkintä ”tarjous tievalaistuksen rakentaminen Myllynkulmantie”

Tiedustelut

Tarjouspyyntöä ja urakkaa koskevia kysymyksiä tai lisätietopyyntöjä voi esittää 5.8.2020 saakka. Kysymykset voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen hankinnat.tilapalvelu@janakkala.fi, sähköpostin aihekenttään merkintä ”lisätietopyyntö tievalaistuksen rakentaminen Myllynkulmantie”. Vastaukset kysymyksiin julkaistaan tällä sivulla viimeistään 10.8.2020.

Jaa sivu