Tervakosken liikuntahallin kuntosalin kuntoutuslaitteiden hankinta

Janakkalan kunnan liikuntapalvelut pyytää tarjousta Tervakosken liikuntahallin kuntosalin kuntoutuslaitteista oheisen tarjouspyynnön ja sen liitteen mukaisesti.

Tarjouspyyntö koskee vuonna 2021 käyttöön otettavan Janakkalan kunnassa sijaitsevan Tervakosken liikuntahallin kuntosaliin hankittavia kuntoutuslaitteita. Kuntoutuslaitteiden tulee palvella erityisesti kuntoutuksen asiakkaita. Laitteiden sijoituspaikka on yleinen kuntosali, jolloin käyttäjäryhmänä ovat myös muut kuntosalin asiakkaat. Kuntosalin suunnittelun lähtökohtana on esteetön ja turvallinen kuntosali, jossa seniorit, kuntoutujat, koululaiset ja muut käyttäjät on huomioitu.

Tarjouspyyntöasiakirjat

Lataa tarjouspyyntöasiakirjat:

Tarjouspyyntö Tervakosken liikuntahallin kuntosalin kuntoutuslaitteet (pdf)

Liite 1 Tarjouslomake kuntosalin kuntoutuslaitteet (doc)

Tarjouksen jättäminen

Tarjousten vastaanottamisen määräaika on 3.12.2020 klo 12:00 mennessä.

Tarjous tulee antaa tarjouspyynnön mukaisesti liitteenä olevalla tarjouslomakkeella (liite 1) sekä tarjoushinnat tulee ilmoittaa pyydetyllä tavalla. Tarjousasiakirjat tulee toimittaa suomen kielellä. Tarjoajan omat liitteet voivat olla englannin kielellä.

Kirjalliset tarjoukset tulee jättää sähköpostitse osoitteeseen hankinnat.tilapalvelu@janakkala.fi tai vaihtoehtoisesti seuraavaan osoitteeseen:

Janakkalan kunta
Kirjaamo
Juttilantie 1
14200 Turenki

Sähköpostin aihekenttään tai kirjekuoreen merkintä ”Tarjous Tervakosken liikuntahallin kuntosalin kuntoutuslaitteet”.

Lisätiedot

Hankintaan liittyviä kysymyksiä ja lisätietopyyntöjä sai esittää sähköpostitse 26.11.2020 klo 12.00 saakka. Määräaikaan mennessä ei saapunut yhtään kysymyksiä tai lisätietopyyntöjä.