Tietokone, mappeja sekä 40-luvulta Janakkaaln kunnan julkisia kuulutuksia koskeva diaario.

Kirjaamo ja arkisto

Kirjaamo

Postiosoite

Janakkalan kunta
Juttilantie 1
14200 Turenki

Sähköposti

kirjaamo@janakkala.fi

Jos lähetät henkilötietoja, käytä tietoturvasyistä salattua sähköpostia. Jos käytössäsi ei ole turvapostipalvelua, voit lähettää meille salatun sähköpostin osoitteessa https://turvaposti.hameenlinna.fi/

  1. Kirjoita lähettäjäkenttään sähköpostiosoitteesi
  2. Antamaasi sähköpostiosoitteeseesi lähetetään rekisteröitymislinkki, jota klikkaamalla pääset lähettämään viestin salattuna sähköpostina.
  3. Valitse viestin vastaanottajaksi Janakkala Kirjaamo.
  4. Lisää aihe, viesti sekä liitä hakemus liitteeksi.
  5. Lopuksi paina lähetä.

Turvasähköpostin ohje

Arkisto

Keskusarkisto

Keskusarkistosta löytyy suurin osa Janakkalan kunnan pysyvästi säilytettävistä asiakirjoista sekä pitkään (yli 10 vuotta) säilytettäviä asiakirjoja. Keskusarkiston vanhin asiakirja on 1700-luvulta ja kunnallista materiaalia arkistoon on kertynyt vuodesta 1866 alkaen.

Asiakirjoihin voi tutustua kunnantalolla. Vierailusta on hyvä sopia etukäteen, jotta tutkittavat asiakirjat voidaan etsiä valmiiksi ja niiden tutkimista varten varata tila.

Asiakirjoista saa tarvittaessa sähköisiä tai paperisia kopioita. Tietopalvelun hinnoittelu selviää sivun alareunan hinnastoista.

Rakennusvalvonnan ja ympäristötoimen arkisto

Rakennusvalvonnan ja ympäristötoimen arkistosta löytyvät talojen pohjapiirrokset ja muut rakennuslupamenettelyn yhteydessä kertyneet asiakirjat sekä ympäristötoimen asiakirjat. Rakennuslupamenettelyn yhteydessä kertyneitä asiakirjoja on arkistoitu pääsääntöisesti vuodesta 1960 lähtien.

Rakennusvalvonnan ja ympäristötoimen arkiston tietopalvelun hinnoittelu selviää sivun alareunan hinnastoista.