Jaa oppitunti

Jaa oppitunti

On paljon hauskempaa tehdä yhteystyötä, kuin puurtaa yksin. Oletko hyödyntänyt täällä esiteltyä tai jotain muuta oppimisympäristöä aikaisemmin omassa opetuksessasi  tai suunnitteletko sitä? Anna hyvän kiertää ja jaa oppituntisi muiden opettajien kanssa. Voit jakaa vapaamuotoisen tuntisuunnitelmasi yhteiseen Google Drive -kansioon, josta löydät myös muiden opettajien tekemiä tunteja. Oppitunnin voi jakaa myös jakamistoiminnolla käyttäjälle  Myös oppilaat ovat vapaita jakamaan tuotoksiaan muiden ihasteltaviksi.

»Jaa oppitunti

»Oppilaiden työt


Ohjeita

Avaa Google Drive kansio ylhäällä oikealla olevasta napista painamalla. Jaettu kansio avautuu uuteen ikkunaan. Voit luoda kansioon uuden dokumentin jossa kerrot vapaamuotoisesti tuntisuunnitelmastasi, tai voit tallentaa kansioon ennalta tekemäsi suunnitelman. Kerran luotua tuntisuunnitelmaa ei tarvitse erikseen tallentaa vaan se tallentuu automaattisesti kansioon. Voit myös lisätä muiden tekemiä tuntisuunnitelmia omiin kansioihisi.

 

wordpress1           wordpress2       wordpress3

 

Jakaminen ylläpidolle tapahtuu klikkaamala sinistä jakamistoimintoa ruudun oikeasta yläkulmasta , jolloin jakamisasetukset aukeavat. Vastaanottajan sähköpostiosoite kirjoitetaan tyhjään tilaan ja klikataan lähetä.

tiedostonjako1

tiedostonjako-2