Kotikuntoutus ja päiväkuntoutus

Koronaviruksen vuoksi ryhmiämme ja toimintaamme on supistettu tai rajoitettu

  • Päiväkuntoutuksen ryhmät toimivat rajoitukset huomioiden pienryhminä. Ilmoitamme ryhmän käynnistymisestä henkilökohtaisesti.
  • Kotikuntouksen käyntejä toteutamme yksilöllisen tarpeen mukaan. Toimintaa on poikkeustilanteessa rajoitettu.

Kotikuntoutus

Kotikuntoutus on tarkoitettu ikäihmisille, joiden toimintakyky on heikentynyt eivätkä he pysty osallistumaan kodin ulkopuolisiin kuntoutuspalveluihin. Kuntoutuksessa keskitytään arkiaskareista selviytymisen tai esimerkiksi päivittäisten toimien harjoitteluun. Tarkoituksena on tukea ikäihmistä oman toimintakykynsä ylläpitämiseen ja parantamiseen. Kotikuntoutusta toteuttaa fysioterapeutti tai fysioterapeutin kanssa yhteistyössä kuntoutukseen perehtynyt lähi- tai perushoitaja.

Fysioterapeutti arvioi aina kuntoutuksen sopivuuden asiakkaalle ja konsultoi tarvittaessa lääkäriä. Aloitteen kuntoutukseen voi tehdä asiakas, omainen tai terveydenhuollon ammattilainen ottamalla yhteyttä fysioterapiaan.

Päiväkuntoutus

Päiväkuntoutuksen kuntoutusjaksot ja muistikuntoutus ovat tarkoitettu ikäihmisille, joiden toimintakyky on heikentynyt.

Päiväkuntoutus toimii Asiakasohjauksen kanssa samoissa tiloissa. Toiminta painottuu asiakkaiden toimintakyvyn kohentamiseen. Kuntoutusjakso toteutuu 12 viikon mittaisena ja muistikuntoutuksen kesto yksilöllisen suunnitelman mukaisesti.

Toimintapäivän palvelumaksuun sisältyvät myös ateriat ja kuljetus.

Päiväkuntoutuspalveluun on mahdollista päästä palvelutarpeen arvioinnin ja terveydenhuollon ammattilaisen lähetteen kautta.

 

Päiväkuntoutus

Päiväkuntoutuspäivät: tiistai, keskiviikko ja torstai.
Tapailanpiha 7 B

14200 Turenki

Puh. 03 680 1465

Asiakasohjaus

Ikääntyneiden ja vammaisten palveluiden asiakasohjaus
Tapailanpiha 7 B

14200 Turenki

Puh. 03 680 1883
Soittoajat:
ma-pe klo 8.00-16.00
la-su ei tavoitettavissa