Terveyttä ja hyvinvointia edistävät palvelut

Koronaviruksen vuoksi ryhmiämme ja toimintaamme on supistettu tai rajoitettu

  • Kaikki jumpat ja ryhmät ovat kesän ajaksi peruttu. Kotikuntouksen käyntejä toteutamme yksilöllisen tarpeen mukaan.
  • Ikääntyneiden ja vammaisten palveluiden asiakasohjauksesta ja muistipoliklinikalta toteutetaan akuutit käynnit ja palvelutarpeen arvioinnit sekä tarvittaessa seurantakäynnit.

Muistipoliklinikka

Muistipoliklinikalla saa ohjausta ja neuvontaa muistiin ja muistisairauksiin liittyvissä asioissa. Muistitutkimuksia tehdään vastaanotolla ja kotikäynneillä ja tarvittaessa ohjataan jatkotutkimuksiin. Tarvittaessa geriatrin kanssa arvioidaan yhteistyössä asiakkaan muistioireita alkututkimusten pohjalta.

Ole yhteydessä oman alueesi sairaanhoitajaan muistitutkimusten käynnistämiseksi tai asiakasohjauspuhelimeen varataksesi aikaa muistikoordinaattorille.

Muistipoliklinikka – palvelukuvaus

Muistisairauden seuranta – palvelukuvaus

Ikäihmisten terveystarkastus

Ikäkeskuksessa ohjataan ja neuvotaan ikäihmisiä terveyden edistämiseen, sairauksien ennaltaehkäisyyn sekä niiden varhaiseen toteamiseen liittyvissä asioissa. Ikäihmisten ennakoivia terveystarkastuksia tehdään niin vastaanotolla kuin kotikäynnilläkin. Yhdessä asiakkaan ja läheisten kanssa arvioidaan sekä edistetään ikäihmisen toimintakykyä ja terveyttä. Lisäksi voidaan arvioida tarvetta palveluille kotona pärjäämisen tueksi.

Omaishoitajien ja ikäihmisten terveystarkastukset, ennakoivat kotikäynnit sekä neuvonta ja ohjaus.

Ikäihmisten terveystarkastus – palvelukuvaus

Asiakasohjaus

Ikääntyneiden ja vammaisten palveluiden asiakasohjaus
Tapailanpiha 7 B

14200 Turenki

Puh. 03 680 1883
Soittoajat:
ma-pe klo 8.00-16.00
la-su ei tavoitettavissa