Asiakasohjaus

Asiakasohjauksen palvelut on tarkoitettu ensisijaisesti ikääntyville, vammaisille sekä heidän omaisilleen ja läheisilleen. Toiminnan tavoitteena on edistää ikääntyvien sekä vammaisten henkilöiden hyvinvointia koko Janakkalan alueella.

Asiakkaat saavat ohjausta ja neuvontaa ottamalla yhteyttä asiakasohjauspuhelimeen. Tarvittaessa asiakkaalle sovitaan palvelutarpeen arviointi kotiin tai tapaaminen palveluista vastaavan asiantuntijan vastaanotolle.  Asiakasohjauspuhelin palvelee arkisin 8-16. Käytössämme on takaisinsoittojärjestelmä. Jos linjamme ovat varattu, kuuntele nauhoite ja toimi ohjeistuksen mukaisesti, niin palveluohjaaja soittaa sinulle mahdollisimman pian.

Tiedote ikääntyneiden ja vammaisten palveluihin liittyen

Suomen hallitus on päättänyt 23.kesäkuuta jälleen uusista linjauksista liittyen koronapandemiaan. Vakaassa koronatilanteessa eri rajoituksia ja ohjeistuksia puretaan ja höllennetään porrastetusti. Tässä vaiheessa maan hallitus ei enää linjaa erityisiä suosituksia koskemaan mitään ikäryhmää vaan kaikki koronapandemiaan liittyvät suositukset koskettavat kaikkia.

Tartuttavuusluku on nyt 0,4-0,8, eli taudin leviäminen on hiipumassa. Asiasta ilmoitti perhe- ja peruspalveluministeri Kiuru hallituksen tiedotustilaisuudessa. Kiuru perusteli alkuperäisiä rajoituksia Covid-19 -tautiin menehtyneiden määrällä, joista yli 70-vuotiaita on ollut huomattava osa.

Rajoitusten purusta huolimatta 24.6. sosiaali- ja terveysministeriö kuitenkin suosittaa yli 70-vuotiaita pitämään edelleen pidättäytyvää linjaa lähikontaktien osalta, koska epidemiariski on edelleen olemassa. Maan hallituksen tiedotustilaisuudessa 23.6 ministeri Kiurulta kysyttäessä saako isovanhempia nyt halata, Kiuru korosti edelleen varovaisuutta ja yleistä hygieniaa sekä antoi vielä ”halaamattomuussuosituksen”.

Vakaan koronatilanteen ja hallituksen antamien ohjeistusten mukaisesti Janakkalan ikääntyneille maaliskuussa avattu ylimääräinen koronapuhelin on toistaiseksi tauolla. Ikääntyneiden ja vammaisten palveluiden asiakasohjausyksikkö toimii kesäajan normaaliin tapaan maanantaista perjantaihin kello 8-16 numerossa 03 680 1883.

Ikääntyneiden ja vammaisten palvelut toivottavat hyvää kesää kaikille!

Asiakasohjaus

Ikääntyneiden ja vammaisten palveluiden asiakasohjaus
Tapailanpiha 7 B

14200 Turenki

Puh. 03 680 1883
Soittoajat:
ma-pe klo 8.00-16.00
la-su ei tavoitettavissa
Jaa sivu