Hyvä palveluntuottaja!

Julkaisemme päivitetyn sääntökirjan, joka on voimassa 1.1.2021 alkaen ja löytyy palse.fi portaalista.

Pyydämme, että perehdytte sääntökirjaamme etenkin kohtaan 3.8.1. Etäterapia. Huomaattehan, että palvelun tuottaja vastaa palvelun tietoturvasta ja mm. asiakkaan tunnistamisen tulee perustua vahvaan sähköiseen tunnistautumiseen tai vastaavaan luotettavaan menetelmään, joka on todennettavissa jälkikäteen.

Olemme lisänneet ja päivittäneet tuotteita ja pyydämme, että perehdytte myös niihin ja teette halutessanne muutokset palse.fi sivustolla.

Laskutusosoite:

Laskut tulee lähettää ensisijaisesti verkkolaskuina.

Vastaanottaja: Kanta-Hämeen hyvinvointialue
Y-tunnus: 3221307-8
Verkkolaskuosoite: 003732213078
Välittäjätunnus: 003703575029
Verkkolaskuoperaattori: Telia Finland Oyj
Laskutusosoite: Kanta-Hämeen hyvinvointialue, 003732213078, PL 299, 02066 DOCUSCAN

Mikäli teillä ei ole mahdollisuutta lähettää verkkolaskua laskutusjärjestelmästä, voitte käyttää maksutonta
Toimittajaportaalia. Rekisteröityäksenne Toimittajaportaaliin, voitte tilata käyttäjätunnuksen osoitteesta
https://asiakaspalvelu.sarastia.fi/lomakkeet/laskuportaalin-tukipyynto/
Ohjeita Toimittajaportaalin käyttöön löydät: https://www.sarastia.fi/ohjeet-laskuttajalle/

Laskulla tulee näkyä seuraavat tiedot:
• Laskun saaja: Kanta-Hämeen hyvinvointialue
• Tilaajan ilmoittama viitetieto (nimi tai yksikkö/kustannuspaikka, joka ohjaa laskun suoraan oikealle käsittelijälle)
Laskun liitteet tulee toimittaa laskun yhteydessä. Mikäli laskun liitteitä ei voida toimittaa laskun yhteydessä, liitteet
toimitetaan laskun asiatarkastajalle. Lähetettäessä liitteitä sähköpostilla viestin tulee olla salattu/suoj

Janakkalan perusturvalautakunta on päättänyt ottaa käyttöön palvelusetelin lääkinnällisessä kuntoutuksessa 1.1.2018 alkaen.

Olemme ottaneet 1.1.2020 alkaen käyttöön lääkinnällisen kuntoutuksen terapiapalvelujen ja jalkaterapian palvelusetelin Effector 4.0 järjestelmässä. Olemme laatineet lääkinnällisen kuntoutuksen terapiapalvelujen ja jalkaterapian sääntökirjan yhteistyössä Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän, Hämeenlinnan kaupungin Terveyspalveluiden, Janakkalan kunnan ja Riihimäen seudun terveyskeskuksen kuntayhtymän kanssa.

Palveluntuottajaksi hakeudutaan Palse –portaalissa. Huomioitavaa on, että hakeutuminen kaikille ostopalvelujärjestäjille tapahtuu Hämeenlinnan kaupunki / Terveyspalvelut otsikon kautta. Palveluntuottajat voivat määritellä portaalissa ne ostopalvelujärjestäjien alueet, joissa he tuottavat palvelusetelipalveluita. Jokaisessa ostopalvelun järjestäjän organisaatiossa tehdään viranhaltijapäätös organisaation alueella toimivan palveluntuottajan hyväksymisestä lääkinnällisen kuntoutuksen palvelusetelin palveluntuottajaksi.

Palvelusetelituottajaksi hyväksytään kaikki palveluntuottajat, jotka täyttävät kaikki sääntökirjassa palveluntuottajalle esitetyt vaatimukset. Ilmoitus hakijan hyväksymisestä/hylkäämisestä tehdään kirjallisesti ja toimitetaan hakijalle sähköisesti hakijan hakemuksessa ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

Palveluseteli Sääntökirja 11_2020