Klikkaa kuva suuremmaksi:

Kodin ruoka
Ruoka on arjen perusasia. Kun ruokahuolto sujuu, niin moni muukin asia hoituu. Se tuo jaksamista, päivärytmin ja yhdessäoloa. Sivulle on kerätty tukipaketti perheiden ruokahuollon järjestämiseen nyt poikkeusoloissa.

Perheen talous
Perheen taloustilanne vaikuttaa vahvasti koko perheen hyvinvointiin. Taloudellisten murheiden kanssa ei kannata jäädä yksin ja apua kannattaa hakea ajoissa.

Vanhemmuus
Vanhemmuus on vastuuta ja tunteiden runsautta. Vanhemman on huolehdittava omasta hyvinvoinnistaan, että jaksaa nauttia vanhemmuudesta ja olla lastensa tukena. Perhekeskuksesta löytyy rinnallakulkijoita ja ammattilaisten tukea. Lasten tehtävä ei ole kantaa huolta vanhempien jaksamisesta, se on meidän muiden aikuisten tehtävä.

Ideoita perheliikuntaan sekä liikuntaneuvontaa raskausaikana ja sen jälkeen
Perheen kanssa liikkuminen on mukavaa ja vahvistaa perheen sisäisiä siteitä. Pienillä arjen valinnoilla voit välittää ja opettaa lapsellesi aktiivista elämäntapaa, joka puolestaan tukee lapsen oppimista ja kehitystä. Katso vinkkikirjastostamme ideoita perheen yhteisiin liikuntahetkiin.

Mietityttääkö sinua raskausajan liikunta tai kuinka voisit liikkua raskauden jälkeen? Entä oletko pohtinut, kuinka pikkulapsiperheissä voisi ylläpitää omaa ja perheen hyvinvointia sekä liikkua? Sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä yksilölliseen tapaamiseen, jossa saat näihin vastauksia. Katso lisäksi opastusvideoilta vinkit kehonhuoltoon ja raskausajan liikuntaan