Palveluseteli on vaihtoehto kunnan itse tuottamalle palvelulle ja se vastaa sisällöltään kunnan omaa palvelua. Palvelusetelillä voi hankkia myönnettyjä palveluja kunnan hyväksymältä palveluntuottajalta ja seteliä voi käyttää vain päätöksessä määriteltyyn tarkoitukseen. Kotihoidon palvelusetelillä tuotettavia palveluita ovat tilapäinen kotihoito ja säännöllinen kotihoito alle 12 h/kk. Asiakkaaksi ohjaudutaan kun kotihoidon myöntämisen edellytykset täyttyvät. Palvelutarpeen arviointi toteutetaan ikääntyneiden ja vammaisten palveluiden asiakasohjausyksiköstä.

Palvelusetelin arvo määräytyy asiakkaan bruttotulojen perusteella ja asiakkaan omavastuu palvelusta määräytyy palvelusetelin arvon ja yrittäjän perimän tuntihinnan välisestä erotuksesta. Asiakas itse valitsee palveluntuottajan, halutessaan palveluntuottajaa voi vaihtaa. Palvelusetelillä tuotetusta palvelusta ei voi saada kotitalousvähennystä.

Asiakkaita palvelee Ikääntyneiden ja vammaisten palveluiden asiakasohjauspuhelin, jonka kautta ohjautuvat kaikki uudet asiakkaat.

Asiakasohjaus

Ikääntyneiden asiakasohjaus
Asiakasohjaus, Ikääntyneiden palvelut, Kotihoito

Soittoajat:

ma-pe
klo 9-14

la-su
ei tavoitettavissa

Tapailanpiha 7 B, 14200 Turenki