Meille töihin

Etsintäkuulutus

Sinä lähihoitaja, hoiva-avustaja, ohjaaja, opiskelija, laitoshuoltaja

Oletko vailla vakituista työpaikkaa, kesätyöpaikkaa tai pitempää sijaisuutta? Etsitkö Oletko vailla keikkatyötä tai kaipaatko kesätyötä? Etsitkö omaa juttuasi hoitotyössä? Haluatko työpäiviisi vaihtelevuutta, oletko valmis käyttämään luovuuttasi ja organisointikykyäsi muuttuvissa arjen tilanteissa? Onko vanhus- tai vammaistyö osaamisalasi, tai tunnetko muuten vain paloa hoiva- ja ohjaustyötä kohtaan? Sopiiko elämäntilanteeseesi kenties keikkaluonteinen, monipuolinen ja liikkuva kotipalvelutyö ammattitaitoisen ja asiakaslähtöisen työparin kanssa? Onhan sydämesi paikallaan ja lämmin ihmisen auttamiselle?

Me

Elsa ja Pauli Kodit Oy on voittoa tavoittelematon, yhteiskunnallinen, Kanta-Hämeen hyvinvointialueen omistama osakeyhtiö. Tervakoskella sijaitseva asumisyksikkömme Elsakoti on 32 -paikkainen ikääntyneiden hoivan tehostetun palveluasumisen koti. Honka- ja Mäntykotimme tarjoaa kehitysvammaisten tehostettua ja tuettua asumispalvelua Turengin keskustan välittömässä läheisyydessä hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Kotipalvelumme on tehokas kahden naisen tiimi, joka tarjoaa yksilöllisesti räätälöityjä siivous- ja kauppapalveluita Janakkalassa. Kuulumme Avaintesin piiriin.

Haemme tekijöitä keikkalaisiksi, kesälomittajiksi ja vaihtelevan pituisiin sijaisuuksiin

Mikäli koet olevasi etsintäkuuluttamamme osaaja, toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi tekemään merkityksellistä ja antoisaa työtä mukavissa ja ammattitaitoisissa tiimeissämme! Sinulta toivomme reipasta, iloista, ennakkoluulotonta ja toimeen tarttuvaa otetta työhön. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, jossa saat toteuttaa luovuuttasi ja syventää ammattiosaamistasi. Tukenasi sinulla on ammattitaitoinen ja kannustava työyhteisö. Arvostamme asiakkaiden yksilöllisyyttä ja toimimme omatoimisuutta tukien sekä itsemääräämisoikeutta kunnioittaen. Meillä on mukavat asukkaat ja kiva henkilökunta. Työpaikkamme on pidetty ja seuraamme on mutkatonta uudenkin osaajan liittyä.

Ethän arkaile ottaa meihin yhteyttä!

Lisätietoja yksiköistä antavat tulosalueiden palvelupäälliköt

Honka- ja Mäntykoti
Liisa Matikainen, palvelupäällikkö
p. 03 680 1874, liisa.matikainen@omahame.fi

Elsakoti
Suvi Koivisto, palvelupäällikkö
p. 03 680 1862, suvi.koivisto@omahame.fi