Meille töihin

LÄHIHOITAJIA ELSAKOTIIN

Elsa ja Pauli Kodit Oy on Janakkalan kunnan omistama yhtiö, joka tarjoaa asumispalveluita Janakkalan kunnan asukkaille. Tervakoskella sijaitseva ELSAKOTI tarjoaa tehostettua asumispalvelua ikääntyneille henkilöille. Turengissa sijaitsevat HONKA- ja MÄNTYKOTI tarjoavat tehostettua- ja tuettua asumispalvelua kehitysvammaisille henkilöille. Kuntaomisteisena asumispalveluita tarjoavana yhtiönä on toimintomme siirtymässä 01.01.2023 alkaen perustettavalle Kanta-Hämeen hyvinvointialueelle.

Haemme Tervakoskella sijaitsevaan ELSAKOTIIN vakinaiseen työsuhteeseen

LÄHIHOITAJAA

Lähihoitajan työ on kolmivuorotyötä. Panostamme henkilöstömme koulutukseen ja työhyvinvointiin.

Mikäli olet parhaillaan lähihoitajakoulutuksessa, olemme myös kiinnostuneitta tarjoamaan sinulle loppuopintojesi ajalle LÄHIHOITAJAN OPPISOPIMUSPAIKKAA.

Lisäksi haemme KESÄLOMASIJAISIA Elsakotiin. Kesälomasijaisuuden edellytyksenä on lähihoitajan tutkinto tai parhaillaan käynnissä olevat lähihoitajaopinnot.

Lähihoitajan peruspalkka on 2186,77 € / kk. Työntekijälle maksetaan kokemuslisää 5v ja 10v palvelusvuoden jälkeen. Kumpikin kokemuslisä on 5% työntekijän palkasta.  AVAINTES:n tarjoaa mm. hyvät lomaedut – lomia kuluu lisäksi vain maanantaista perjantaihin

Lisätiedot: palvelupäällikkö Katja Lampela (03 680 1862), toimitusjohtaja Jouni Helén (03 680 1307).

Hakemukset 31.03.2022 mennessä: katja.lampela@janakkala.fi

Linkki ilmoitukseen

Etsintäkuulutus

Sinä lähihoitaja, ohjaaja, opiskelija, laitoshuoltaja

Oletko vailla keikkatyötä tai kaipaatko kesätyötä? Etsitkö omaa juttuasi hoitotyössä? Haluatko työpäiviisi vaihtelevuutta, oletko valmis käyttämään luovuuttasi ja organisointikykyäsi muuttuvissa arjen tilanteissa? Onko vanhus- tai vammaistyö osaamisalasi, tai tunnetko muuten vain paloa hoiva- ja ohjaustyötä kohtaan? Sopiiko elämäntilanteeseesi kenties keikkaluonteinen, monipuolinen ja liikkuva kotipalvelutyö ammattitaitoisen ja asiakaslähtöisen työparin kanssa? Onhan sydämesi paikallaan ja lämmin ihmisen auttamiselle?

Me

Elsa ja Pauli Kodit Oy on voittoa tavoittelematon, yhteiskunnallinen, Janakkalan kunnan omistama osakeyhtiö. Tervakoskella sijaitseva asumisyksikkömme Elsakoti on 32 -paikkainen ikääntyneiden hoivan tehostetun palveluasumisen koti. Honka- ja Mäntykotimme tarjoaa kehitysvammaisten tehostettua ja tuettua asumispalvelua Turengin keskustan välittömässä läheisyydessä hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Kotipalvelumme on tehokas kahden naisen tiimi, joka tarjoaa yksilöllisesti räätälöityjä siivous- ja kauppapalveluita Janakkalassa. Kuulumme Avaintesin piiriin.

Haemme tekijöitä keikkalaisiksi, kesälomittajiksi ja vaihtelevan pituisiin sijaisuuksiin

Mikäli koet olevasi etsintäkuuluttamamme osaaja, toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi tekemään merkityksellistä ja antoisaa työtä mukavissa ja ammattitaitoisissa tiimeissämme! Sinulta toivomme reipasta, iloista, ennakkoluulotonta ja toimeen tarttuvaa otetta työhön. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, jossa saat toteuttaa luovuuttasi ja syventää ammattiosaamistasi. Tukenasi sinulla on ammattitaitoinen ja kannustava työyhteisö. Arvostamme asiakkaiden yksilöllisyyttä ja toimimme omatoimisuutta tukien sekä itsemääräämisoikeutta kunnioittaen. Meillä on mukavat asukkaat ja kiva henkilökunta. Työpaikkamme on pidetty ja seuraamme on mutkatonta uudenkin osaajan liittyä.

Ethän arkaile ottaa meihin yhteyttä!

Lisätietoja yksiköistä antavat tulosalueiden palvelupäälliköt

Honka- ja Mäntykoti
Liisa Matikainen, palvelupäällikkö
p. 03 680 1874, liisa.matikainen@janakkala.fi

Elsakoti
Katja Lampela, vs. palvelupäällikkö
p. 03 680 1862, katja.lampela@janakkala.fi