Elsa ja Pauli Kodit

Kanta-Hämeen hyvinvointialue eli Oma Häme vastaa janakkalalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista. Ajantasaisimmat tiedot palveluista löydät Oma Hämeen verkkosivuilta. Näillä sivuilla olevia tietoja ei enää päivitetä, ja ne poistetaan 30.9.2023.

Janakkalan Palvelutalosäätiöstä kunnan tytäryhtiöksi muuttunut Janakkalan Elsa ja Pauli Kodit Oy tarjoaa kokonaisvaltaista palvelua ja huolenpitoa ikäihmisille, vammaisille ja muuten lisäapua tarvitseville Janakkalan kunnan asukkaille.

Asumispalveluihimme kuuluvat ikäihmisille tarkoitettu Elsakoti, kehitysvammaisille tarkoitettu Honkakoti ja tuettua itsenäistä asumista tarjoava Mäntykoti. Palvelukotien alta löytyy tarkempaa tietoa asumisesta ja siihen liittyvistä palveluista, asukkaaksi hakeutumisesta ym. Siellä on myös linkit kunnan sivuille.

Tuemme myös hyvää ja turvallista kotona-asumista tarjoamalla laadukkaita ja joustavia kotipalveluja. Kotipalvelutyöntekijämme tulevat kotiin siivoamaan, hoitavat kauppa- ja muuta asiointia, tuovat pyykin meille pestäväksi, tarjoavat ulkoiluapua ym. Meiltä saa myös sotaveteraaneille ja sotainvalideille kuuluvia palveluja ja työmme on kotitalousvähennyskelpoista. Katso lisätietoja kotipalveluiden alta.

Kysy meiltä hoivapalveluista (arkisin 8.00–16.00)

p. 03 680 1355

Janakkalan Elsa ja Pauli Kodit Oy.