Tuunaa paali! 9.9.2017

Suomalainen maanviljelysmaisema on muuttunut pysyvästi, kun kesäiset heinäseipäät ovat vaihtuneet ympäri vuoden pellonreunoja somistaviksi pyöräpaaleiksi. Tuunaa paali- tapahtumassa joukkueet saavat tuunata paalin mieleisekseen, tyyli ja tekniikka ovat vapaita, vain paalin muovia ei saa rikkoa millään tavalla. Joukkue voi olla niin yritys, yhdistys, koululuokka kuin kaveriporukkakin, henkilömäärä on vapaa. Paaleista jää loppuvuodeksi sänkipeltonäyttely ohikulkijoiden iloksi.

Tapahtumaan liittyvä valokuvanäyttely Heinäseipäistä dinosauruksen muniin valottaa maiseman muutosta. Kuvahaku on avautunut! Näyttely rakennetaan kuntalaisten vanhoista ja uusista kuvista. Onko sinulla historiallisia kuvia heinäpellolta, ajalta, jolloin heinä vielä kuivatettiin seipäillä? Tai oletko onnistunut nappaamaan mainion kuvan tämän päivän heinäpaaleista, jotka nykyään lepäävät maisemassa ympäri vuoden? Emme maksa kuvista, mutta valittujen kuvien näyttelyprintit saa jokainen kuvaaja omakseen näyttelyn päätyttyä.  Voit lähettää kuvia ehdolle alla olevalla lomakkeella. Kuvat voivat olla mistä päin Suomea tahansa.

Iloisessa syystapahtumassa yleisön ja tuunaajien ilona sadonkorjuutori, musiikkia, poniratsastusta, kahvia ja purtavaa, koulumuseo Napialan Wanhalla koululla on myös avoinna. Kisaa tahdittaa countrymusiikilla Lännentie.

Tapahtuma on yksi valtakunnallisista Suomi100 -tapahtumista,

9.9.2017
Tuunaa paali -tapahtuma klo 11-15

Joukkueiden tuunausaika klo 12-14

Koulumuseo, valokuvanäyttely sekä sänkipeltonäyttely ovat avoinna 24.9. saakka päivittäin klo 14-18.

Yhteistyössä Napialan Wanha Koulu, Nuutilan tila ja Janakkalan kunta.

Lähetä kuva ehdolle valokuvanäyttelyyn

Heinäseipäistä dinosauruksen muniin

Ilmoita joukkueesi mukaan tällä lomakkeella! 

Tuunaa paali 9.9.2017