Joulumieli Janakkalaan 2017

Parhaat paikallisten yrittäjien joululahjavinkit paikallisille. Pidetään joululahjarahat kotikunnassa ja tehdään hyvä joulumieli kaikille.

Voit ilmoittaa omat joululahjavinkkisi mukaan täällä.

Valmentajatapaamiset / Hierontalahjakortti / Liikuntakortti /MyLine Fysioterapia & liikunta

Kolme valmentajatapaamista hänelle, jolla on jo kaikkea. Voit käyttää tapaamiset yhteisiin harjoituskertoihin, ruokavalion läpikäymiseen, tekniikkaharjoituksiin tai muuhun, missä kaipaat liikkumisessasi apua ja vinkkejä. Valmentajamme auttavat mielellään elämäntapamuutosta pohtivia, aloittelijoita, kuntoutujia, ikääntyviä, kovaa treenaavia, nuoria urheilijoita tai kuntoilijoita, joilla on tarvetta konsultaatioon. Tule lunastamaan lahjakortti vastaanotostamme. Vastaanottomme palvelee ma-to klo 9-18 ja perjantaisin klo 9-13. Tervetuloa!

Hinta 100,-

Hierontalahjakortti. Hieronta on aina ihana lahja! My Linella hieroo ammattitaitoinen Anssi Pirttilä, jolle voit ostaa kauttamme hierontalahjakortin. Meiltä myös sarjakortit hierontoihin. Vastaanottomme tekee hierontalahjakortteja ma-to klo 9-18 ja perjantaisin klo 9-13. Tervetuloa!
Hinta Pakettisi mukaan.

Seniorille liikuntakortti vuodeksi. Anna meidän auttaa! Ohjaamme, neuvomme, suunnittelemme ja tuemme ikääntyviä vankalla ammattitaidolla. Vuoden pakettiin sisältyy fysioterapeuttinen toimintakykykartoitus, liikuntasuunnitelma, ohjaus kuntosalille ja -asiakasseuranta, jonka avulla motivoimme ja autamme ikäihmistä jatkamaan liikuntaharrastustaan omatoimisesti.
Hinta 507,-

Liikkeen aukioloaika
9-18 ja perjantaisin 9-13
Toimitamme joululahjaostokset myös postitse

Sarvikuja 1

14200 Turenki

Puh. 0401736316

jenni.malkki@myline.fi Kohteen kotisivut

Kauneuslahjakortit /Hius- ja kauneuspiste Gloss

Muista meidän toivotut lahjakortit joululahjaksi. Palvelemme teitä liikkeessä aina 23.12. asti, tai osta lahjakortti kätevästi Glossin verkkokaupasta. www.kauneuspistegloss.fi
Hinta 30-100€

Toimitamme joululahjaostokset myös postitse

Kauppakuja 1

14200 Turenki

Puh. 0447588380

posti@kauneuspistegloss.fi Kohteen kotisivut

Heppalahjakortti, villasukkia, hunajatuotteita

Monipuoliset hevosalan palvelut Turengista. Joulupukin konttiin voit sujauttaa ratsastuslahjakortin minitunnille, maastoon tai vaikka sarjakortin ratsastustunneille. Ihana aineeton joululahja heppoja rakastavalle! Mahdollisuus myös vasta-alkajalle tulla tutustumaan lajiin. Frostaglossin tallipuodista löydät valikoituja tuotteita niin ihmisille kuin hevosillekin. Myynnissä ihania käsinkudottuja villasukkia moneen makuun. Niiden kaveriksi voi paketoida esimerkiksi kotimaisen saunahunajan, ihovoiteen tai hunajasaippuan. Heppahullulle tai muuten vaan näkyvyyttä kaipaavalle voi paketoida Frostaglossin heijastavalla logolla varustetun puuvillapipon tai tuubihuivin. Koirakaverille löydät meiltä hunajapohjaisen tassuvoiteen. Hevosystävälle tarjolla on Martan Hampun rehuja ja Pioneerin hoitotuotteita. Sinimailasesta tehdyt heinäkuutiot sopivat heppojen lisäksi kaneille, kanoille, marsuille ja possuille. Tallipuoti auki sopimuksen mukaan. Tervetuloa!

Toimitamme tuotteet myös postitse.

Hausjärventie 291, 14200 Turenki

14200 Turenki

Puh. 0401663766

frostagloss@gmail.com Kohteen kotisivut

Dragon koru

Talvinen pakkasilta. Tulenpyörittäjä kävelee rantaan ja ryhtyy pyörittämään tulta. Tarina kertoo, että pyörittäjä tuli rantaan suremaan menehtynyttä ystäväänsä. Tulen pyöriessä, liekkiin ilmestyy kaksi tulilohikäärmettä kietoutuneena toisiinsa jonka vastarannalla oleva kamera ikuistaa ja näin syntyy koru Dragon. Dragon kietoutuu toiseen tulilohikäärmeeseen ja suojelee kantajaansa. Näyttävä pukukoru, joka sopii niin miehelle kuin naiselle, nuorelle tai vanhalle. Dragon riippuu nahkahihnassa. Dragon tulen väreissä pronssisena tai hopeisena. Dragonin halkaisija 38 mm, paino 30 gr.
Hinta
Hopeinen Dragon 120 €, Pronssinen Dragon 80 €

www.tultajatarinaa.fi

Puh. 0449839339

info@tultajatarinaa.fi

Tuliesitysryhmän esitys

Tulta ja ja tarinaa. Tulta tarinan voimalla. Tuliesitys, joka vie hetkeksi sinut ajasta toiseen tarinan ja tulenliekkien siivittämänä. Tuliesityksen jälkeen juhlavieraat pääsevät kokeilemaan tulenpyörittämistä. Tuliesitysryhmään kulluu yhdestä neljää henkilöä. Tuliesityksen pituus on 20 minuuttia.
Hinta
600

www.tultajatarinaa.fi

Puh. 0449839339

info@tultajatarinaa.fi

Tulilahjakortti

Tulilahjakortti on lahjakortti hyvään oloon. Ikivanha, nykyään vaihtoehtohoitoihin kuuluva tulihoito on kokonaisvaltainen hoito jossa hoidetaan tulella kehoa viiden sentin etäisyydeltä pitkillä tulitikuilla. Hoidossa kuljetaan kehon meridiaaneja eli nestevirtauksia pitkin. Tulihoito auttaa hermo-, nivel-särkyihin sekä lihasjumeihin. Tulihoito on hyvin rentouttava hoito.
Hinta
2 h / 80e , 1h/40e

www.tultajatarinaa.fi

Puh. 0449839339

info@tultajatarinaa.fi

Jousiammunta

Lahjakortti jousiammuntaan. Ystävälle tai itselle, Jousiammuntaa turvallisesti ohjaajan opastuksella harjoitusjousilla.
Hinta
15 € / h

www.tultajatarinaa.fi

Puh. 0449839339

info@tultajatarinaa.fi

Handmade By Kirsi Valto

Puodissa naisten- ja lastenvaatteita, kenkiä, sisustustuotteita, kodintekstiilejä, korjausompelua, lankoja, askartelutarvikkeita sekä muita herkkuja paikallisilta toimijoilta.

Keskuskuja 2

Puh. 0500699827

handmadebykirsi.valto@gmail.com

Askarteluun välineitä

ASKARTELUTARVIKKEITA LANKOJA VALMIITA KÄSITÖITÄ KAIKKEA KIVAA

Näitä löydät Tervakoskelta! Hauskoja askartelu hetkiä.

Tervalantie 4

12400 Tervakoski

Puh. 19754131

tervakosken.coconut@kolumbus.fi Kohteen kotisivut

Joulupuodin herkkuja

Joulupuoti on avoinna jouluun asti lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10-16, keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin klo 12-19. Lisäksi tietysti aina, kun kynttilä palaa tien päässä.
Tervetuloa!

Hakolan Marjatilalla kypsyvät aurinkoisella pellolla herkulliset punaiset ja keltaiset vadelmat. Mehiläiset keräävät kullankeltaista pehmeäntäyteläistä hunajaa ja maatiaskanat tepastelevat pihalla innokkaasti matoja tonkien.

Piilokivi 26

Tanttala

Puh. 0400487866

hakolanmarjatila@gmail.com

Pajan tuotteita

Eri pajoissa valmistuvia puu-, metalli- ja askartelutuotteita myydään Paja-myymälässä. Myymälän yksilölliset tuotteet vaihtuvan ryhmien ja sesonkien mukaan.
Avoinna arkisin klo 9-15.

Taimistotie 4

14200 Turenki

Puh. 036801803

Kohteen kotisivut

Lumotun puoti & Cafe

Lumotun pikku puoti on jälleen auki, eli joulu taitaa olla tulossa.

Olemme vähän tehneet puodissa remonttia, eli laajentaneet tilaa ja nyt puodissa on pikkuinen kahvila , eli cafe.

Puoti on taas pullollaan ihania käsin tehtyjä kynttilöitä ja lahjoja
joka lähtöön.

Lumotun puoti & cafe on avoinna klo 13-18. su-pe, la suljettu
TERVETULOA VANHAT JA UUDET ASIAKKAAT

Kartanontie 6

Tervakoski

Puh. 0503622900

Janakkala tuotteet

Neulemyssyjä, vyölaukkuja tai vaikka Janakkala t-paita!

Turkisvuorilliset vauvantossut- ja tumput

Yksi ihanimmista tuotteistamme on turkisvuorilliset vauvantossut- ja tumput. Niiden kikkarainen karitsavuori sitoo lämpöä ja pitää pienokaisen jalat ja kädet lämpiminä mm. ulkona nukkuessa. Sen lisäksi, että tossut ja tumput ovat lämpöarvoltaan parhaat laatuaan, niitä saa myös värikkäillä kuoseilla ja ihanilla printeillä, tietysti nahkaisena. Tossut ja tumput on tarkoitettu vauvan ensimmäiseen talveen. Me myös paketoimme lahjan pukinkonttiin! Lämmitä sinäkin niitä jalkoja ja käsiä, jotka joskus auttavat sinua!
Hinta
Tossujen hinta 35 e Tumppujen hinta 20 e Settinä 50 e

Liisa Sauso Oy
www.liisasauso.fi

Kinnalantie 9

14200 Turenki

Puh. 0405768646

liisa.sauso@liisasauso.fi

Lasten turkisvuorillisia rukkasia

Teemme myös lapsille turkisvuorillisia rukkasia, jotta talven pakkasten leikit sujuvat lämpimin käsin! Karitsavuori lämmittää ja toimii kädessä, sillä karva ei koppuroidu vaan notkistuu käytössä säilyttäen saman lämpöarvon läpi talvien. Lasten rukkasia löytyy herkullisissa väreissä niin tytöille kuin pojille. Rukkasia löytyy 2-vuotiaasta kouluikäiseen saakka ja kysy meiltä myös nuorisorukkasesta, sillä valmistamme niitäkin!
Hinta
45 e 60 e

Liisa Sauso Oy
www.liisasauso.fi

Kinnalantie 9

14200 Turenki

Puh. 0405768646

liisa.sauso@liisasauso.fi

Kulttituotteemme karitsavuorikäsine!

Tämä käsine selättää talven niin etelässä kuin pohjoisessa! Käsineen toimivuus perustuu loistavaan käsityöhön ja tarkkaan harkittuun malliin, jolloin käsine on pehmeä ja notkea kädessä. Tässä käsineessä jo sisällä oleva karitsavuori ommellaan käsineeksi, jotta saadaan paras mahdollinen istuvuus. Olemme ylpeitä juurikin tästä tuotteesta ja sen saamasta suosiosta vuosien varrella, sillä kukaan muu toimija ei valmista samanlaista käsinettä! Tämänkin käsineen voit toteuttaa oman mielesi mukaan lisäten siihen vaikka väriä tai koristuksia! Karitsavuorikäsineitä löytyy naisille ja miehille.
Hinta
120 e/130 e

Liisa Sauso Oy
www.liisasauso.fi

Kinnalantie 9

14200 Turenki

Puh. 0405768646

liisa.sauso@liisasauso.fi

Lammasvuorirukkaset

Jos käsiäsi paleltaa aina ja kaikki keinot on jo kokeiltu niiden lämmittämiseen, suosittelen kokeilemaan meidän lammasvuorirukkasta! Tämä rukkanen on tuonut avun jo niin monelle kylmistä käsistä kärsivälle. Rukkasessa on nimensä mukaan samettisen pehmeä ja todella lämmin lammasvuori, joka itsessään ommellaan jo rukkaseksi ja sen päälle laitetaan nahkapäälinen. Näin ollen lämpöä suojaa ilmatila vuoren ympärillä ja sen jälkeen kestävä nahka. Meidän rukkasemme on istuva ja täten se myös näyttää kauniille ja sirolle kädessä! Rukkasemme ovat yleensä mustia, mutta voit myös tilata omaan tyyliisi sopivat rukkaset. Valmistamme rukkasia miehille ja naisille.
Hinta
85 e/95 e
Liisa Sauso Oy
www.liisasauso.fi

Kinnalantie 9

14200 Turenki

Puh. 0405768646

liisa.sauso@liisasauso.fi

Lahjakortti lämmittää

Tämä on yksi suosituimmista lahjoista, sillä lahjan saaja saa valita omaan tyyliinsä ja käyttötarkoitukseensa sopivat käsineet tai vaikkapa rukkaset. Jos olet epävarma koosta, kuosista tai väristä, suosittelemme lahjakorttia, sillä se tekee jokaisen onnelliseksi ja tietysti takaa lämpimät kädet tulevalle talvelle! Tämä on varmasti haluttu ja arvostettu joululahja!
Hinta
Saat valita itse

Liisa Sauso Oy
www.liisasauso.fi

Kinnalantie 9

14200 Turenki

Puh. 0405768646

liisa.sauso@liisasauso.fi

Synsam-lahjakortti

Anna lahjan saajalle vapaus valita! Synsam-lahjakortilla ilahdutat lahjan saajaa ja annat varmasti jotain tärkeää ja tarpeellista. Meiltä saat laadukkaat linssit ja kehykset joka tyyliin, kaikille silmille, nenille ja kukkaroille. Valikoimastamme löydät myös trendikkäät aurinko- ja sporttilasit, sekä piilolinssit hoitotuotteineen. Lisäksi optikko- ja silmälääkäripalvelut - kaikki saman katon alta. Tervetuloa palveltavaksi Tuleksille! :)

Liikkeen aukioloaika
ma-pe 9-17 / la 10-13

www.synsam.fi

Keskuskuja 3 (ent. Nordea pankki), 14200 Turenki

Puh. 0102372030

turenki@synsam.fi

Kustannusosakeyhtiö Kirjava

Billy O´Shea: VIETERIVOIMAN VALTAKUNTA Lempeän post-apokalyptinen seikkailu tulevaisuuden Skandinaviassa. Ihmiskunta on kokenut suuren romahduksen ja taantunut tekniikassa teollisen vallankumouksen alun tasolle. Sähköajan teknologia, joka edesauttoi yhteiskuntien romahdusta, on nyt tabu. Pari metriä maan alla piilee irrationaalinen kerros, josta löytyviä esineitä on parempi olla yrittämättäkään ymmärtää.
Hinta
18 € postikuluineen
www.kirjava.com

Vehmaistentie 65

Puh. 0407334036

tilaukset@kirjava.com

Tervakosken kukkakauppa

Tervakosken kukkakauppa Kutkuttavaa joulun odotusta Tervakosken kukkakaupasta! Täältä löydät kaikki perinteiset joulukukat ja kivoja erikoisuuksia. Persoonalliset paikan päällä tehdyt joulukukkaistutukset ja jouluiset kimput. Upeita kynttilöitä- ja tuikkulyhtyjä, enkelikoristeita, kotimaisia käsintehtyjä kynttilöitä ja vanhanajan voitoffeeta ym. pienlahjatavaraa, sekä kätevä lahjakortti! Tervetuloa Tervakosken kukkakauppaan!

Kirkkotie 9

Puh. 019766276

tervakoskenkukkakauppa@gmail.com

Viuluja!

Anna lahja joka soi, kunhan osaa soittaa. Ja kaikki voi oppia! Kaiken kokoisia huollettuja viuluja tilpehööreineen löytyy Harvialan Kartanolta. 1/4, 1/2, 3/4, 7/8, 4/4 kokoja. Hinnat on viilattu pukinkonttiin sopiviksi. Pienemmät viulut alk. 80€. Kysy lisää, ja sovi näyttö. Lasse Suurkari 040-8738369

Ojatie 5 B 16, 14200 Turenki

Puh. 0408738369

turenkiviolins@gmail.com

Persoonalliset kuvat joululahjaksi

Eikö olisi ihana antaa lahja, josta on iloa vielä vuosienkin päästä ja josta jää jälki loppuelämäksi? Persoonalliset valmistujaiskuvat, koko perhe ikuistettuna, ne rakkaimmat nelijalkaiset tai vaikkapa syntympäiväjuhlat. Valokuvaus lahjakortti on voimassa 24kk sen ostopäivästä ja käyttötarkoituksen saa päättää vapaasti itse! Voit itse päättää lahjakortin summan. Tällä hetkellä on kuitenkin huikea pakettitarjous joulun kunniaksi; 65€ - sisältää 30min kuvauksen ja 10 digitaalista, käsiteltyä kuvaa.

Kaunis Liike Oy
nealeksandra.com

Muista läheistäsi hierontakortilla!

Hieronta on vuosi toisensa jälkeen suosittu ja pidetty lahja. Lahjakorttiin voidaan miettiä sopiva kokonaisuus saajan tarpeet huomioiden. Lahjakortin voi ostaa jollekin summalle tai suoraan jonkin mittaiselle ajalle. Hinnasto lahjakorteille on seuraava: 30 min = 33,00 e¬ 45 min = 40,00 e‚¬ 60 min = 45,00 e¬ 90 min = 60,00 e‚¬ Lahjakorttien noudosta on hyvä sopia etukäteen tai tarkistaa Facebookista myynnille varatut ajat osoitteessa m.facebook.com/urheiluhierojaniinatokeensuu/?ref=bookmarks. Tervetuloa ostoksille!

Urheiluhieroja Niina Tokeensuu Tmi

Turengin Kuntovire Oy, Harvialantie 7, 14200 Turenki

Puh. 0406625544

niina.tokeensuu@gmail.com

Rautalankahevosia

Suositut rautalankahevoset ovat saaneet seurakseen Pegasoksia, lintuja ja poroja! Yksilölliset tuotteet eivät aina ehdi verkkokauppaan asti, joten laita viesiä tai tule ihastelemaan livenä esim. Wetterhoffin Korttelijouluun 9.-10.12 tai FrostaGloss Tallipuotiin (Hausjärventie 291) maanantai-iltaisin!
Hinta
35-290 €

Verkkokauppa 24 /7, nouto Turengin Kuumolasta mahdollista sovitusti. Tuotteita nähtävillä + noutomahdollisuus FrostaGloss Tallipuodissa maanantaisin klo 16.30-18.30 (Hausjärventie 291).
Toimitan joululahjaostokset myös postitse
www.raudikkoruuna.fi

Puh. 358503734002

emmi@raudikkoruuna.fi

Yllätys verkkokaupasta

Valitse teema ja hinta, ja osta itsellesi ihana yllätys kuusen alle - toimii toki myös lahjaksi ystävälle :). Yllätysten arvo on aina myynti-hintaa suurempi, ja esineet ovat laadukkaita käsin tehtyjä Raudikon Ruunan tuotteita. Iloinen yllätys 16 € Piristävä yllätys 25 € Pieni koruyllätys 28 € Rautainen yllätys 55 € Iso koruyllätys 59 € Verkkokaupassa myös muita lahjapaketteja!
Hinta
16-59 €

www.raudikkoruuna.fi

Puh. 358503734002

emmi@raudikkoruuna.fi

Elliinan-lahjakortti

Elliinan-lahjakortti on mieluisa lahja pukinkonttiin jolla ilahdut lahjan saajaa. Voit valita lahjakorttiin hemmotteluhoidon tai summan jolloin lahjan saaja voi itse valita mihin lahjan käyttää. Meiltä saat valmiit paketit pukinkonttiin tai teemme sinulle haluamasi tuotepaketin. Studio avoinna ti-ke 10-17 ja to 13-19 sekä muina aikoina kun lyhty palaa ovella. Lahjakortin nouto onnistuu myös muina aikoina sopimuksen mukaan. Tervetuloa !

Elliinan studiolla ihania kokovartalo- ja kasvohoitotuotteita, koruja, meikkejä sekä Hakolan marjatilan tuotteita pukinkonttiin. Myös valmiit lahjapaketit tai teemme sinulle haluamasi paketin pukinkonttiin. Meiltä saat myös erinlaisia hemmotteluhoitoja. Muista myös ihanat hemmottelulahjakortit.

Elliina Kauneus- ja Kynsistudio
www.elliina.net

Tohvelantie 9

Puh. 0405688578

info@elliina.net