Janakkala-albumi goes VIDEO

Vuonna 2013 haastoimme janakkalalaiset lähettämään kuvia kotikunnastaan. Saaliina oli huikeat 325 upeaa valokuvaa, joista rakennettiin verkkonäyttely, valokuvanäyttely sekä kuntaesite nimeltään Albumi.

NYT, 2019 haastamme kaikki tekemään videoita Janakkalasta.

Aihe on vapaa, kunhan video linkittyy tavalla tai toisella Janakkalaan. Se voi olla musavideo, kuvakollaasi, dokumentti, haastattelu, kissavideo tai tarina, mitä vain. Maksimipituus on 3 minuuttia. Video voi olla tehty jo aikaisemmin tai olla uustuotuotantoa.

Kaikki videot kasataan Janakkalan kunnan YouTube-kanavalle ja niitä jaetaan kunnan muissa some-kanavissa. Videoita voit lähettää jo nyt,  31.8.2019 saakka. Syyskuussa kokoon kutsuttava raati valitsee 10 parasta palkittavaa. Pääpalkintona on laadukas actionkamera.

Lähetä videosi joko youtube-linkkinä tai alkuperäinen video, sen koosta riippuen meilitse tai aineistonsiirtopalvelun (esim. Dropbox) kautta osoitteeseen heidi.lampsijarvi@janakkala.fi. Kaikki yleisimmät tiedostoformaatit käyvät. Liitä mukaan yhteystietosi: nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Huolehdithan siitä, että kuvassa mahdollisesti esiintyviltä henkilöiltä on lupa videon julkaisemiseen etkä ole muutenkaan käyttänyt materiaalia, johon sinulla ei ole tekijänoikeuksia.

Kamerat käyntiin!


Ensimmäiset videot on nyt julkaistu

Videot kerätään soittolistaan, pääset selaamaan napsauttamalla vasemmassa yläreunassa videon päällä näkyvää valikkoa.

 

_____________________________________________